livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Wim Strobbe

home Omnicol
face Wim Strobbe
Reeds 60 vragen beantwoord
Wim Strobbe
settings Bouw- en tegellijmen
map Kanaalstraat 43
3945 Ham
call 013/78.08.60
print 013/78.08.61
email wst@omnicol.info
link http://www.omnicol.info/

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bijkomende vragen aan fabrikanten stel je bij voorkeur via het infotelefoonnummer of e-mailadres dat je terugvindt op hun site.

Omnicol is een Belgische fabrikant en één van de marktleiders in Benelux op het gebied van professionele bouw– en tegellijmen. Omnicol onderscheidt zich als haantje de voorste als het op nieuwe technische toepassingen aankomt: de eerste waterdichte voeg, watervaste pastategellijm, verlijmen van gevelstenen, ... het zijn maar enkele van de innovatieve ontwikkelingen van duurzame producten die zich makkelijk laten verwerken.

Of het nu gaat om tegelen, voegen, waterdicht maken, of egaliseren. Omnicol biedt een breed assortiment, een prima service en begeleiding én een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Het hoeft niet te verbazen dat het marktaandeel van Omnicol nog steeds groeit.

60 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/55/wim-strobbe/