livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

David Verhoeven

home Isolatietechniek Verhoeven
face David Verhoeven
Reeds 426 vragen beantwoord
David Verhoeven
settings Isolatie
map Leuvensesteenweg 51 bus 1
1910 Kampenhout
call 016/65.05.05
print 016/65.70.50
email info@isolatieverhoeven.be
link http://www.isolatieverhoeven.be/
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Handelaars kan je contacteren voor bijkomende informatie over hun producten. Richt je indien mogelijk tot een handelaar of een vertegenwoordiger in jouw buurt.

Isolatietechniek Verhoeven, opgericht in 1982, is gespecialiseerd in het plaatsen van zowel thermische als akoestische isolatiematerialen. Ook het na-isoleren van spouwmuren is één de activiteiten van Isolatietechniek Verhoeven. Behalve op de eigen vaklui, rekent het bedrijf voor deze isolatieoplossing ook op de expertise van gerenommeerde partners.Het ervaren team van Isolatietechniek Verhoeven verzorgt de verkoop en plaatsing van isolatie op maat van de klant, van bij het deskundig advies tot en met de nazorg. Het gebruik van gecertificeerde isolatiematerialen die door de eigen vakmensen geplaatst worden, vormt daarbij een onmiskenbare kwaliteitsgarantie.Aangezien klantentevredenheid bij isolatietechniek Verhoeven vooropstaat, voorziet het bedrijf klantenbegeleiding gedurende het volledige isolatietraject, van bij het eerste werfbezoek tot en met de eindafrekening.

426 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/7/david-verhoeven/