livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Claude Tjoen

home Wavin Belgium NV
face Claude Tjoen
Reeds 204 vragen beantwoord
Claude Tjoen
settings Binnen- en buitenriolering
map Gentse Baan 62
9100 Sint-Niklaas
call 03/760.36.10
email claude.tjoen@wavin.be
link http://www.wavin.be

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bijkomende vragen aan fabrikanten stel je bij voorkeur via het infotelefoonnummer of e-mailadres dat je terugvindt op hun site.

Claude Tjoen genoot volgende opleiding: Industrieel ingenieur Bouwkunde (1975 Gent), en een voortgezette opleiding Watermanagement (1997 Groep T – Leuven).

Claude Tjoen heeft ruim 30 jaar ervaring in rioleringstechnieken en duurzaam waterbeheer.
Zijn beroepsactiviteiten beginnen in 1975 bij AQUAVIA in Landegem, waar hij als werfleider het plaatsen van allerhande nutsleidingen helpt realiseren. Zijn loopbaan neemt een nieuwe wending in 1978 als Technisch Commercieel Afgevaardigde van STORAMA in Hamme. Als Technisch Manager van Wavin België heeft hij een studiedienst opgebouwd. Binnen de Wavin Groep is hij bovendien nauw betrokken bij verschillende Europese productontwikkelingen.

Claude Tjoen is ook actief binnen de VLARIO werkgroepen (www.vlario.be) en het Technisch Comité van KURIO (www.kurio.be)

204 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/86/claude-tjoen/