livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Anne Saeys

home Boschthermotechnology NV
face Anne Saeys
Reeds 20 vragen beantwoord
settings Centrale verwarming
map Zandvoortstraat 47
2800 Mechelen
call 03 880 71 03
email Anne.Saeys@bosch-thermotechnology.be
link http://www.bosch.be/nl/be/our_company_15/business_sectors_and_divisions_15/thermotechnology_15/thermotechnology.html
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Bijkomende vragen aan fabrikanten stel je bij voorkeur via het infotelefoonnummer of e-mailadres dat je terugvindt op hun site.

Bosch Thermotechnik GmbH is een internationaal toonaangevende producent van verwarmingsproducten en boilers. Door indoor comfort te leveren via energie-efficiënte en milieuvriendelijke verwarmings- en warmwateroplossingen, focust Bosch Thermotechnology op de duurzame omgang met natuurlijke rijkdommen en op systeemflexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid ten voordele van zijn klanten.

Bosch Thermotechnology integreert internationale en regionale thermotechnologie-merken zoals Bosch, Buderus en Junkers. Vloer- en wandmodellen van warmwaterboilers en warmtepompen, zonneboilers en boilers op vaste brandstof, warmtekrachtinstallaties en industriële boilers: het productgamma dat op de markt wordt gezet door Bosch Thermotechnology biedt geavanceerde systemen op het vlak van energierendement en milieucompatibiliteit.

20 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/87/anne-saeys/