livios logo

Vragenpanel


Vragenarchief

Richard Ectors

home Richard Ectors
face Richard Ectors
Reeds 287 vragen beantwoord
Richard Ectors
settings Verwarming, koeling, ventilatie, sanitair
call 013/55.10.89
print 013/55.10.89
email richard.ectors@telenet.be
link http://www.ectors.com/drupal-7.0/?q=node/1
supervisor_account Dit bedrijf is ook actief op het Livios forum

Rechtstreeks contact opnemen met een panellid?

De vragen voor het panel verlopen via Livios. Vragen die je rechtstreeks naar een panellid stuurt, worden in principe niet beantwoord. Maar indien je van plan bent om ook gebruik te maken van de diensten van deze specialist, kan je altijd persoonlijk contact opnemen. De samenwerking die hieruit voortvloeit, staat uiteraard los van de gratis vraag- en antwoordservice van Livios.

Ook aannemers kan je rechtstreeks contacteren voor bijkomend advies of een offerte. Wees wel zo correct om enkel van de kostbare tijd van deze mensen gebruik te maken als je daadwerkelijk overweegt om hen een bepaalde opdracht toe te kennen.

Sinds 1982 ben ik als zelfstandige installateur verwarming en sanitair actief. In deze beginperiode waren mijn voornaamste activiteiten het leggen van nieuwe installaties, verbouwingswerken, onderhoud en herstellingen. Tussen 1995 en 2002 heb ik verbouwings- en renovatieprojecten uitgevoerd van landhuizen en kastelen in binnen- en buitenland. Hierbij werden industriële installaties gebruikt die aangepast werden voor semihuishoudlijke toepassingen van een veeleisende klant.
Buiten verwarming, koeling en zwembadtechnieken was een essentieel onderdeel ook luchtbehandeling (ontvochtigen, bevochtigen, filteren, ...). Sinds 2002 maken energiezuinige technieken ook een steeds belangrijker aspect uit van mijn opdrachten evenals ventilatie (door de ventilatieverplichting op nieuwbouw) en condenserende gasketels.

287 vragen beantwoord door dit panellid


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/vraag-en-antwoord/vragenpanel/panellid/98/richard-ectors/