livios logo

Nieuwbouwzondag op 22 oktober: Verelst doet mee!

Op 22 oktober kan je op 3 verschillende locaties één van onze woningen en/of verkavelingen bezoeken. Ook onze showroom in Rumst is die dag open. Van 13u tot 17u staan onze bouwadviseurs klaar, met een hapje en een drankje, om je te verwelkomen. Samen kunnen jullie de inspiratiewoningen/werven bezoeken en jullie woondroom bespreken.

10681-N

BEN SMART ACTIE

Foto Verelst Woningbouw en Renovatie

10681-N

Showroom te Rumst

Foto Verelst Woningbouw en Renovatie

Zowel grond-woning combinaties als bouwen op eigen grond mogelijk

Droom je ervan je eigen huis te laten bouwen, volledig naar wens, maar beschik je nog niet over een geschikt stuk grond? Ontdek dan onze bouwlocaties waarop wij graag jouw nieuwe woning volledig op maat bouwen . Beschik je zelf al over een bouwgrond? Geen probleem! Ook bouwen op eigen grond is mogelijk.

Wat je ook verkiest, wij helpen je graag bij het realiseren van jouw nieuwe thuis en begeleiden je gedurende het hele traject van A tot Z.

Laat je inspireren door onze inspiratiewoningen

Benieuwd naar hoe een Verelst nieuwbouwproject er zou kunnen uitzien? Kom dan tussen 13u en 17u één van onze inspiratiewoningen of de showroom bezoeken:

Antwerpen: Bastijnstraat 33 te 2590 Berlaar
Vlaams-Brabant: Meidoornlaan 26 te 1850 Humbeek
West-Vlaanderen: Sijselestraat 44 te 8730 Oedelem

Showroom: Mechelsesteenweg 35 te 2840 Rumst

BEN SMART actie

De BEN-woning of Bijna Energie Neutrale woning wordt de standaard. Met maximaal een E-peil 30 is het dan ook een energiezuinige en energetisch verantwoorde woning. Dankzij onze BEN-ACTIE haal jij dubbel voordeel!

Hieraan koppelen we nog eens onze SMART actie: wij bieden je nu ook een GRATIS startpakket voor Smart Home oplossingen aan!
Dankzij onze BEN SMART actie krijg je dus een woning die klaar is voor de toekomst én energetisch performant. 

Geen nieuwbouw, wel een totaalrenovatie?

Kom dan ook gerust eens met ons praten. Wij begeleiden je graag doorheen het hele traject. Kom snel langs of maak een afspraak en wij bekijken graag hoe wij je kunnen helpen.

Geen tijd die zondag?

Geen probleem! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of bel 015 30 03 60


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10001-10681/verelst-woningbouw-en-renovatie/partnerberichten/nieuwbouwzondag-op-22-oktober-verelst-doet-mee/