livios logo

Realiseer jouw woondroom met Verelst!

Droom ook jij van een eigen stekje? Maar deins je wat terug van de afwerking, onvoorziene kosten of laattijdige oplevering? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bouwen of verbouwen hoeft helemaal geen nachtmerrie te zijn.

Als je kiest voor Verelst Woningbouw en Renovatie , kies je voor een betrouwbare partner die vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en transparantie erg hoog in het vaandel draagt!

Verelst Woningbouw en Renovatie kan op een ervaring van bijna 40 jaar bogen. En niet alleen op het vlak van de praktische uitvoering van bouw- en renovatieprojecten. Ook ontwerp, architectuur, budgettering, studie en planning zijn domeinen waarin we heel sterk staan.

Met een team van 140 gemotiveerde medewerkers realiseren we jouw droomhuis van
A tot Z. Op één van de talrijke bouwgronden die we in de aanbieding hebben. Of op de grond die jij al hebt gekocht. Appartement, bel-etage, rijhuis, pastorijwoning, villa, garage, opbrengsteigendom? Het zijn allemaal kolfjes naar onze hand.

BEN SMART, lage energie of passiefbouw? Geen zorgen, ecologie is al langer het stokpaardje van Verelst Woningbouw en Renovatie. We helpen je dan ook graag om het onderste uit de energetische kan te halen. Liever met jouw eigen architect? Geen enkel probleem voor ons, wij verzorgen de uitvoering tot in de puntjes. Volledig afgewerkt of liever enkel water- en winddicht? De keuze is volledig aan jou! Heb je nog maar een vaag idee van hoe je nieuwe thuis er moet uitzien? Wij hebben talrijke standaardplannen en modelwoningen die je vast en zeker inspiratie zullen geven.

Instapklare projecten
Of wil je liever meteen je intrek in een nieuwe thuis nemen? Ook dat zal mogelijk zijn. Want Verelst Projectontwikkeling zal continu in de bouw van aantrekkelijke immobiliën investeren. Onlangs nog lanceerden we het nieuw te bouwen "Naast de Post" in Machelen. 

Totaalrenovaties
Ook voor renovaties kan je een beroep op ons doen. Onze sleutel-op-de-deur verbouwformule is dé ideale oplossing als je qua timing en budget niet voor onaangename verrassingen wil komen te staan.

Interesse om met ons te spreken?
Kom dan naar onze stand in hall 8 op Batibouw of breng een bezoekje aan de showroom (Mechelsesteenweg 35 te Rumst). Je kan uiteraard ook een vrijblijvende afspraak maken met één van onze bouwadviseurs via verelst.be

Tot snel! Zo helpen wij je graag!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10001-11238/verelst-woningbouw-en-renovatie/partnerberichten/realiseer-jouw-woondroom-met-verelst/