livios logo

"Meer dan BEN"-actie - Geniet NU van Uitzonderlijke Condities!

Nu we allemaal des te meer beseffen hoe belangrijk een thuis - het thuisgevoel - voor ons is, willen we alle nieuwbouwers laten genieten van onze "MEER dan BEN"-actie. Een actie die ervoor zorgt dat jouw nieuwe thuis klaar is voor de toekomst, én meer dan voldoet aan de huidige nieuwbouwnormen. Hierdoor geniet jij nog eens extra van tal van voordelen.

14362-NL

Actie "Meer dan BEN!"

Foto Verelst Woningbouw en Renovatie

Meer dan BEN = Meer dan bijna energieneutraal!

Bij Verelst bouwen wij een nieuwe thuis, die MEER dan Bijna EnergieNeutraal is. Wie vandaag een woning bouwt, moet een woning bouwen met een E-peil 35. Vanaf 2021 moet die waarde E30 bedragen, dus BEN zijn.

En wij gaan zelfs een stapje verder: Wij bouwen voor jou een E20 woning, dus meer dan BEN!

Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze uitermate weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling of warm water. De energie die ze toch nodig hebben, wordt uit groene hernieuwbare energiebronnen gehaald.

Nieuwbouwers genieten dubbel voordeel!

Door deze GRATIS upgrade van E35 tot E20, kan jij als nieuwbouwer nog eens extra genieten van de onderstaande voordelen:
• Een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!!*
• Permanent een lage energiefactuur.
• Een voordelig BEN-krediet.
• Een enorme meerwaarde op je woning.

* Deze vrijstelling van het KI kan enkel gegarandeerd worden indien de bouwvergunning voor 31 december 2020 wordt ingediend.

Maak snel een afspraak met één van onze bouw- of verbouwadviseurs.

Tijdens deze afspraak bespreken wij graag hoe wij je kunnen helpen met de realisatie van jouw thuis, volledig op jouw maat gebouwd en in de door jouw gewenste stijl! Op basis van jouw verwachtingen stellen we een team samen en overlopen we ons stappenplan zodat jij volop kan genieten van deze unieke gebeurtenis, want een woning bouwen doe je niet elke dag!

Wil jij verbouwen?

Heb jij plannen voor een totaalrenovatie? Dan staan onze verbouwadviseurs uiteraard ook klaar om jouw verbouwplannen te bespreken. Vraag ook zeker naar onze "RENO"-actie.

Zin om bij ons op de koffie te komen?

Vul dan ons contactformulier in, bel 015 30 03 60, mail woningbouw@verelst.be of kom gewoon langs in onze showroom! De koffie staat klaar en we ontvangen je met alle plezier. Onze deuren staan steeds voor jullie open.

Omdat jullie gezondheid en die van onze medewerkers belangrijk zijn, hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld. Bekijk ze alvast even zodat je weet dat een bezoek aan onze showroom in alle veiligheid en vertrouwen kan gebeuren.

Tot binnenkort!

Verelst Woningbouw
Mechelsesteenweg 35
2840 Rumst

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10001-14362/verelst-woningbouw-en-renovatie/partnerberichten/meer-dan-ben-actie-geniet-nu-van-uitzonderlijke-condities/VerelstBouw