livios logo

Verelst bouwt “MEER dan BEN”!

Nog steeds beseffen we elke dag meer en meer hoe belangrijk "onze thuis" voor ons is. Onze thuis is de plaats waar velen van ons nog steeds werken, ontspannen, dromen, koesteren en genieten. We worden noodgedwongen op “onze thuis” aangewezen. Een thuis waar iedereen zijn of haar eigen plaatsje moet kunnen vinden, al is het om te spelen of te werken. Een plaats waar je je veilig en geborgen voelt.

Omdat wij bij Verelst weten dat je echt thuis voelen een uitzonderlijke beleving is, willen we alle nieuwbouwers nog eens extra belonen met onze "MEER dan BEN"-actie. Deze actie zorgt ervoor dat jouw nieuwe thuis klaar is voor de toekomst, én meer dan voldoet aan de huidige nieuwbouwnormen. Hierdoor geniet jij nog eens extra van tal van voordelen, waaronder ook super comfortabel wonen in elk seizoen.

Wat is dat dan: “Meer dan BEN”?

Verelst bouwt voor jou een nieuwe thuis, die MEER dan Bijna EnergieNeutraal is. Wie vandaag een woning bouwt,
MOET een BEN-woning bouwen. Dat is een woning waarvan het E-peil maximaal 30 bedraagt. En wij gaan zelfs een stapje verder: Wij bouwen voor jou een E20 woning, dus meer dan BEN!

Concreet wil dit zeggen dat jouw nieuwe woning uitermate weinig energie zal verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling of warm water. De energie die toch nodig is, wordt uit groene hernieuwbare energiebronnen gehaald.

What’s in it for me?

Omdat wij jouw woning GRATIS upgraden tot een E-peil 20, geniet jij nog eens van tal van geweldige voordelen,
zoals:
• Een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!
• Permanent een lage energiefactuur.
• Een voordelig BEN-krediet.
• Een enorme meerwaarde op je woning.
• Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Waarom nog twijfelen?

Bij Verelst realiseren wij nieuwbouwwoningen volgens een 20-stappenplan, dat makkelijk is te consulteren via een handige webapp STAPP20. In elke fase van het bouwproces weet jij precies wie wat dient te doen. Op die manier behoud je goed het overzicht en kan jij je focussen op de dingen die belangrijk voor je zijn.

Wij willen je tijdens het bouwen van de op jouw maat gebouwde nieuwe thuis volledig ontzorgen, zodat jij gewoon hoeft te genieten van deze unieke gebeurtenis.

Heb je al een grond of ben je nog op zoek?

Kijk dan gerust eens op ons aanbod. Wie weet hebben wij wel de ideale grond in de regio waar jij wil wonen. In het geval je reeds de trotse eigenaar bent van een grond kan je eveneens met ons komen praten.

Wij informeren je graag tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking. Deze kennismaking kan doorgaan op afspraak in onze showroom te Rumst, én uiteraard conform de geldende Corona-maatregelen

Liever een digitale afspraak?

Dat kan uiteraard ook! Onze bouwadviseurs begeleiden je graag tijdens een virtueel bezoek aan onze toonzaal.

Vul hier alvast ons contactformulier in, zodat één van onze bouwadviseurs jou eerstdaags kan contacteren. 

Bouw NU al jouw “Meer dan BEN”-woning!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10001-15006/verelst-woningbouw-en-renovatie/partnerberichten/verelst-bouwt-meer-dan-ben/