livios logo

BEN SMART: exclusieve samenwerking Verelst en Niko!

Verelst Woningbouw & Renovatie legt tijdens Batibouw 2017 heel mooie troeven op tafel: een persoonlijke sleutel-op-de-deur-aanpak, Bijna EnergieNeutrale (BEN) woningen, een exclusieve samenwerking met Niko, die resulteert in het aanbieden van een gratis startpakket voor Smart Home én een Verelst onderhouds- en bedieningsapp. Je kan het allemaal ontdekken op stand 8323 in Brussels Expo.   

Jouw dromen vorm geven? Daar is Verelst heel goed in. De sleutel-op-de-deur-formule kent volgens CEO Kurt Geens een groeiend succes. “Omdat jij zelf bepaalt hoe jouw droomwoning eruit zal zien, hoe ze wordt afgewerkt en ingericht. ‘Sleutel-op- de-deur’ betekent bij ons een strikte, snelle planning en opvolging van de werken, correct weergegeven prijzen en realisatie binnen het afgesproken budget. En niet onbelangrijk: één aanspreekpunt dat alles voor je regelt en coördineert.”

BEN

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de Bijna EnergieNeutrale (BEN) norm voldoen. Concreet betekent dit dat hun E­peil maximaal 30 mag bedragen, terwijl de norm vandaag E50 is. Wie vandaag al kiest voor een BEN­woning krijgt volgens CEO Kurt Geens al heel wat voordelen. “Zo ligt onder meer je energieverbruik tot 50% lager, betalen de extra investeringen zich terug door een lage energiefactuur, krijg je gedurende vijf jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing, en realiseer je een meerwaarde op je woning.”

SMART HOME

Verelst zorgt ervoor dat haar klanten als eerste het beste uit hun woning kunnen halen dankzij slimme oplossingen die iedereen toelaten om de meest uiteenlopende elektrische toestellen vanop afstand in en uit te schakelen, te controleren en te beheren. “Wij zijn blij onze klanten in primeur een gratis startpakket voor ‘Smart Home’ aan te mogen bieden . Dit gecombineerd met een eigen Verelst onderhouds-en bedieningsapp. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel voor nieuwbouw- als renovatiewoningen. Zonder breekwerk! Dit alles uiteraard in exclusieve samenwerking met Niko en fifthplay.“ aldus een trotse CEO Kurt Geens. Een mooi initiatief van 2 op en top Belgische bedrijven.

De app bevat een module die je verwittigt wanneer een toestel onderhoud nodig heeft of aan vervanging toe is. Het is ook mogelijk je energieproductie- en verbruik op te volgen. Hierdoor merk je afwijkend verbruik snel op. In een nieuwe woning worden hiervoor twee intelligente meetmodules voorzien. Bij renovatie kan je het verbruik van een toestel naar keuze opvolgen met het slim stopcontact.

Je Smart Home beheren verloopt bijzonder vlot via het web portaal of de Verelst-app. Een slimme schakelaar kan je berichten laten sturen. En met de handige weekkalenderfunctie kan je de bediening van uiteenlopende toestellen instellen.

BEN SMART actie voor nieuwsbouw - SMART actie voor totaalrenovatie

“Bij Verelst trekken we dit jaar voor nieuwbouw graag de BEN SMART kaart!” bevestigt Kurt Geens. “Wij willen onze klanten immers een woning aanbieden die energetisch performant én klaar is voor de toekomst. Wij stropen alvast de mouwen op om voor iedereen een duurzame droomwoonst te realiseren.”

Interesse?

Neem dan snel contact op. Kom naar onze showroom of bezoek onze stand op Batibouw.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10001-9902/verelst-woningbouw-en-renovatie/partnerberichten/ben-smart-exclusieve-samenwerking-verelst-en-niko/