livios logo

Duurzaam (ver)bouwen? Zo gezegd, zo gedaan!

‘Beter voorkomen dan genezen’, luidt de vaak gebruikte leuze. Deze vuistregel geldt ook bij het (ver)bouwen van een woning. Energie wordt steeds duurder, dus daarom vermijdt u best een torenhoge energierekening. Denk daarom ook zeker aan een degelijke isolatie van uw nieuwbouw of renovatie. 

11637-N

Duurzaam (ver)bouwen: investeer in de toekomst!

Foto Pluimers Isolatie

11637-N

Dakisolatie met PUR-schuim.

Foto Pluimers Isolatie

11637-N

Vloerisolatie met PUR-schuim.

Foto Pluimers Isolatie

In uw woning is het steeds zaak om temperatuurschommelingen te minimaliseren. In de winter wilt u het graag gezellig warm, terwijl u s zomers aangenaam frisse woonruimtes verkiest. Een degelijke isolatie van uw woning maakt dit mogelijk. Zo vermijdt u overtollige verwarmings- en ventilatiekosten, het hele jaar door. 

Extra duurzaam, extra comfortabel! 

Uw vloer, dak en muren vergen het meeste aandacht. Afhankelijk van uw energieconsumptie bespaart u zo 15 tot 30% op uw energiekosten. Zo bespaart u niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu van een gepeperde rekening. 

Van de kelder tot in de nok 

Niets onaangenamer dan een kille vloer. Een degelijke vloerisolatie maakt hier het verschil. De koude bodemgrond heeft zo geen vat meer op de temperatuur van uw grondvloer, waardoor uw vloerverwarming bovendien optimaal kan renderen. 

Ook koud aanvoelende muren brengen een ongezellig gevoel mee in huis. Denk er dus ook aan om uw gebouwschil van voldoende bescherming te voorzien - zo regelt u het binnenklimaat in uw woning optimaal.

Last, but not least: uw dak – dé voornaamste buffer tegen de gure Belgische weersomstandigheden. Een geïsoleerd dak beschermt u zomer én winter en houdt uw wooncomfort het hele jaar door op peil. 

Goed begonnen, half gewonnen! 

Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te isoleren. Ga daarom te rade bij een specialist in het vak. Bij Pluimers doet u beroep op meer dan 40 jaar ervaring in de isolatiesector. Vraag een offerte op maat aan, zo bouwt u samen met ons aan een duurzame en energiezuinige toekomst. 

Isolatieplannen? Vraag dan zeker advies aan bij onze isolatie-experts. Zij zetten u graag op weg! 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10030-11637/pluimers-isolatie/partnerberichten/duurzaam-ver-bouwen-zo-gezegd-zo-gedaan/