livios logo

Oplossingen voor uw veranda op uw maat

Er zijn vele goede redenen te bedenken om een veranda te bouwen. Praktisch, omdat u eenvoudigweg meer woonruimte nodig heeft. Emotioneel, omdat u graag dichter bij de natuur wilt leven. Of esthetisch, omdat een elegante veranda een huis een architecturale meerwaarde kan geven.

De functie van uw veranda

Een vanzelfsprekende, maar toch belangrijke vraag die eerst moet worden gesteld: welke functie vervult uw veranda? Is het een extra buitenruimte waar u tijd doorbrengt als de zon schijnt? Of is het een volwaardige leefruimte bij uw woning?

Om aan al deze functies te kunnen beantwoorden, zet Schüco in op een maximale keuzevrijheid . Van een kleine veranda met een eenvoudig, recht lessenaarsdak tot een groot, veelhoekig model in elegante paviljoenstijl. Alles kan aan uw individuele ontwerpeisen worden aangepast!

Veranda als leefruimte

Is uw veranda een echte leefruimte? Investeer dan extra in het comfort. Dat begint met isolerende profielen en beglazing. Een maximale thermische isolatie verlaagt de energiekosten, maar leidt ook tot een hogere luchtvochtigheid en vereist dus een intensieve ventilatie.

Regelmatig ventileren voorkomt een te grote luchtvochtigheid en de bijhorende potentiële schimmelgroei. Dakventilatieramen zijn een perfecte oplossing. Zij zorgen voor een aangename luchtverversing en vermijden dat warme lucht zich in de veranda opstapelt.

Schüco Premium Partners

Wie het voelt kriebelen om een veranda te bouwen: de Schüco Premium Partner in uw buurt staat garant voor een perfecte oplossing op maat, aangepast aan uw wensen en budget. Kom dus zeker eens langs!

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners ’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen. Deze werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-10030/schuco-belgium-nv/partnerberichten/oplossingen-voor-uw-veranda-op-uw-maat/