livios logo

Maak je leven comfortabeler en je woning veiliger

We leven in een digitale maatschappij. Digitale toepassingen en oplossingen zijn overal om ons heen en vinden ook hun weg naar de woning. Maar maken ze je leven nu complexer of eenvoudiger? Het laatste is natuurlijk de bedoeling. De nieuwste deurcontrolesystemen tonen hoe het moet. Ze verhogen de veiligheid en het comfort, en combineren dit met een intuïtieve bediening.  

 
Het toonaangevende Schüco Door Control System (kortweg DCS) is de perfecte illustratie van deze nieuwe generatie deurcontrolesystemen. Het combineert comfort en veiligheid met de modernste technologie en de meest eenvoudige bediening.  
 
Comfort centraal 

Eerst en vooral is er het comfort. Het huisnummer, een scrollbare bellijst, een cijfercodeklavier, een parlofoon met videocamera… ze kunnen allemaal in het vier inch grote touch display worden geïntegreerd. De bediening is bijzonder intuïtief. Wanneer iemand de huisdeur nadert, verandert het display dankzij de ingebouwde sensor van het huisnummer naar een bellijst, die zich – net zoals op een smartphone – comfortabel laat bedienen door met de vinger te swipen. 
 
Veiligheid troef 

Maar minstens even belangrijk is de veiligheid. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een toegang met een code of vingerscan. Verloren sleutels behoren zo definitief tot het verleden! Ook het alarmsysteem kan via het DCS geactiveerd en gedeactiveerd worden. Bij de toegang via cijfercode zorgen roterende cijfertoetsen bovendien voor extra veiligheid. 
 
Topdesign 

Een nadeel bij vele deurcontrolesystemen is dat de buitenpost esthetisch niet altijd een hoogvlieger is. Schüco pakt het anders aan. Als enige systeem op de markt is de DCS perfect in de voordeur te integreren. De uitvoering in zwart gehard glas geeft het geheel daarenboven een modern en stijlvol karakter. 
 
Volledig aan je wensen aangepast 

Last but not least, de DCS is een modulair systeem. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar is het helemaal niet. Het betekent gewoon dat je zelf kiest welke elementen je in het systeem wilt integreren, op basis van jouw wensen en budget. Heb je genoeg aan een stijlvolle videofoon of wil je ook de meest moderne veiligheidstoepassingen? Aan jou de keuze!  
 
Ontdek hier alle voordelen van de DCS 

Meer info: www.schueco.be  
 
Schüco Premium Partners 

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.  
 
Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-10092/schuco-belgium-nv/partnerberichten/maak-je-leven-comfortabeler-en-je-woning-veiliger/