livios logo

De zon weren én het uitzicht bewaren? Het kan!

Een rolluik houdt de zon buiten in de zomer, maar tijdens de koude maanden hou je er de warmte in je woning net beter mee binnen. De luchtbuffer tussen raam en rolluik zorgt immers voor een extra isolatielaagje dat langs twee kanten werkt. Zo wordt je wooncomfort het hele jaar door voelbaar verhoogd.

Maar wat met het uitzicht? De zon buitenhouden met een verticale zonwering betekent meestal ook het natuurlijke licht blokkeren én zo je uitzicht beperken. De CTB zonweringen van Schüco bieden de oplossing voor dit probleem.

Optimaal uitzicht

Als expert in gevels en ramen is het logisch dat Schüco op het gebied van zonweringen hoge ogen gooit. Dankzij de vormgeving van de CTB en de positie van de lamellen aan de buitenzijde koppelt het een perfecte zonwering aan een optimaal uitzicht. Je hoeft dus geen compromissen meer te maken.

Bestand tegen weer en wind

Door hun geometrische vorm kan de CTB zelfs bij stevige windvlagen nog steeds zijn functie vervullen. Conventionele systemen (zoals buitenzonweringen, buitenjaloezieën of screens) moeten bij gematigde windsnelheden (rond 47 km/u) al worden opgerold. De CTB kan daarentegen windsnelheden tot 108 km/u weerstaan!

Design

Het systeem kreeg de prestigieuze iF Product Design Award voor zijn uniek design, perfecte integreerbaarheid in de Schüco-gevels en zijn uitzonderlijke technische eigenschappen.

Ontdek er alles over bij uw Schüco Premium Partner

Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-10142/schuco-belgium-nv/partnerberichten/de-zon-weren-en-het-uitzicht-bewaren-het-kan/