livios logo

Je gevel als uithangbord: durf creatief zijn!

De gevel is het uithangbord van je woning. Wil je gaan voor een moderne look en zoveel mogelijk licht in je woning laten? Kies dan voor een glasgeveloplossing van raam- en deurenproducent Schüco. Want prachtige panoramagevels met nagenoeg profielloze transparantie liggen nu ook in jouw bereik.

Architecturaal kan je je verbeelding de vrije loop laten. Er gaat een hele wereld open, waarbij grote glaspartijen met verschillende breedtes met elkaar worden gecombineerd.

Voor deze perfect transparante architectuur zijn grote glaspartijen vereist, in combinatie met pure, slanke profielsystemen. De kloof tussen esthetiek en smalle constructievereisten kon vroeger vaak moeilijk worden overbrugd. Nu is er echter de gevel Schüco FWS 35 PD , met zijn unieke slanke aanzicht van slechts 35 mm. De nagenoeg kaderloze transparantie van de thermisch hoog geïsoleerde aluminiumconstructie is perfect geschikt voor privéwoningen. De geslaagde combinatie van esthetiek en techniek werd in 2017 bekroond met een gouden IF Design Award.

Met het nieuwe gevelsysteem Schüco FWS 60 CV heeft Schüco bovendien ook een revolutionaire oplossing voor verdiepingshoge raamstroken ontwikkeld. Dit systeem combineert een uitstekende geluiddemping en thermische isolatie met een smal profielsysteem voor het hele raam. Ook met de FWS 60 CV mocht Schüco in 2016 een gouden IF Design Award op haar naam schrijven.

Schüco Premium Partners 

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.  

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt 

Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze referenties

Onze producten ontdekken? Bekijk de productbrochures


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-10419/schuco-belgium-nv/partnerberichten/je-gevel-als-uithangbord-durf-creatief-zijn/