livios logo

Hou inbrekers buiten de deur dankzij Schüco

In België wordt er jaarlijks in meer dan 70.000 woningen ingebroken. December is gewoontegetrouw een topmaand voor inbrekers. Veel inbraken kunnen echter door slimme voorzorgsmaatregelen en veiligheidstechniek worden voorkomen. Denk maar aan de inbraakwerende deuren, ramen en schuifsystemen van Schüco. Je woning uitrusten met Schüco is dus een zegen voor je gemoedsgesteldheid!

 Hoge weerstandsklasse houdt inbrekers buiten

Wat is het geheim van Schüco? Het bedrijf heeft een eigen technologiecentrum in Bielefeld, Duitsland. Hier worden de nieuwste innovaties uitgebreid getest en getoetst aan de hoge Schüco standaarden. Hoe effectief een raam of deur tegen inbraakpogingen beschermt, wordt bepaald door de weerstandsklasse RC (WK), die door Europese normen wordt gereguleerd. Hoe hoger de weerstandsklasse, hoe langer het raam of de deur bestand is tegen inbraakpogingen met zwaarder materiaal. De politie adviseert veelal weerstandsklasse 2, terwijl Schüco veiligheidscomponenten tot maximaal weerstandsklasse RC 3 (WK 3 aanbiedt).

 Geen compromis op design-vlak

Volgens de filosofie van Schüco mag een verbeterde inbraakbeveiliging niet leiden tot minder esthetiek. Een mooi voorbeeld zijn de stijlvolle aluminium Schüco-ramen "AvanTec SimplySmart", met onzichtbaar ingebouwd beslag en een hoge standaardbescherming. Met behulp van extra veiligheidsvergrendelingen kan die zelfs tot weerstandsklasse 3 (RC3) verhoogd worden.

Digitale toepassingen

Digitale toepassingen brengen de beveiliging van je woning naar een nog hoger niveau. Schüco’s Door Control System is het neusje van de zalm. De verschillende componenten van het systeem omvatten onder meer een videofoon/parlofoon, een badgelezer, een vingerscan en een codeklavier. Doordat het een modulair systeem betreft heb je zelf de keuze welke elementen je aan het systeem wenst toe te voegen. De uitvoering in zwart gehard glas geeft het geheel daarenboven een modern en stijlvol karakter.

Vraag uitgebreid advies aan uw Schüco partnerbedrijf en laat hen een voor jouw geschikt veiligheidspakket samenstellen.

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt!

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-10878/schuco-belgium-nv/partnerberichten/hou-inbrekers-buiten-de-deur-dankzij-schuco/