livios logo

Zijn jouw ramen en deuren wel veilig?

Tijdens de opendeurdagen van Schüco Premium Partners staat veiligheid als thema centraal. Volgens de meest recente politiestatistieken (2016) wordt er in België jaarlijks in meer dan 54.000 woningen ingebroken. Je kan een inbraak bij je thuis vaak voorkomen met slimme voorzorgsmaatregelen en veiligheidstechnieken. Raam- en deurenfabrikant Schüco wil actief meewerken aan de bewustwording en lanceert daarom een uitgebreide veiligheidscampagne.

Opendeurdagen

Als je meer info wenst over veiligheid kan je terecht bij één van de Schüco Premium Partners, vakmannen die gespecialiseerd zijn in privéwoningen en werken met 100% Schüco onderdelen. Tijdens de Schüco opendeurdagen , van 3 tot en met 11 maart, krijg je er persoonlijk advies op maat van je behoeften, en kan je van een cashbackactie genieten.

Veiligheid als pijler van de Schüco-filosofie

Naast design, comfort en energie-efficiëntie is veiligheid één van de vier hoofdpijlers waarop de producten van Schüco zijn gebouwd. Wat is het geheim van Schüco? Het bedrijf heeft een eigen technologiecentrum in Bielefeld, Duitsland. Hier worden de nieuwste veiligheidsinnovaties voor ramen, deuren en schuifsystemen uitgebreid getest en getoetst aan de hoge Schüco standaarden.

Hogere weerstandsklasse houdt inbrekers buiten

Maar hoe weet je hoe effectief een raam of deur tegen inbraakpogingen beschermt? Dat wordt bepaald door de weerstandsklasse (RC), die door Europese normen wordt gereguleerd. Hoe hoger de weerstandsklasse, hoe langer het raam of de deur bestand is tegen inbraakpogingen met zwaarder materiaal. De politie adviseert veelal weerstandsklasse 2, terwijl Schüco veiligheidscomponenten aanbiedt tot maximaal weerstandsklasse RC 3. Want doorgaans is het een beperkte weerstand van een deur of venster die het de inbreker mogelijk maakt binnen te dringen in het gebouw. Indien dit niet lukt binnen de vijf minuten, zal de inbreker zijn geluk meestal elders trachten te beproeven. Met een hoge weerstandsklasse hou je inbrekers dus buiten!

Meer informatie over de Schüco veiligheidscampagne: https://www.schueco.be/actie

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-11227/schuco-belgium-nv/partnerberichten/zijn-jouw-ramen-en-deuren-wel-veilig/