livios logo

Je voordeur openen met je smartphone? Het kan!

We leven in een digitale maatschappij. Digitale toepassingen en oplossingen vind je overal om je heen, en waarschijnlijk hebben ze ook al de weg naar jouw woning gevonden. Eén van die gloednieuwe toepassingen die jouw leven makkelijker maken is de BlueCon van raam- en deurenfabrikant Schüco. Dankzij deze handige app heb je geen traditionele huisdeursleutel meer nodig!  

Hoe werkt het? 

Schüco BlueCon maakt het mogelijk je deur te openen met je smartphone. Via Bluetooth wordt een verbinding tussen het deurslot en je smartphone tot stand gebracht. Een in de deurstijl geïntegreerde module controleert of de persoon die de deur nadert toegangsrecht heeft. Via de BlueCon App kan je instellen of je de deur manueel – met een druk op de smartphone-knop dus – of automatisch dient te openen. Dankzij de uitnodigingsfunctie kan je andere personen toegangsbevoegdheid geven, permanent of voor een beperkte tijd. Een eenvoudige Plug & Play-installatie met de Schüco-kabelset maakt het Schüco BlueCon-pakket compleet. 

Schüco bevestigt reputatie op vlak van veiligheid 

Naast comfort heeft Schüco ook een uitstekende reputatie op het vlak van veiligheid hoog te houden. De deuren, ramen en schuifsystemen van het bedrijf staan bijvoorbeeld wereldwijd bekend om hun uitstekende inbraakwerendheid. Het Schüco BlueCon systeem voldoet aan de hoogste veiligheidsvereisten. Bij verlies van je smartphone kan een onbekende het wachtwoord voor het gebruikersaccount in de app onmogelijk wijzigen, noch kan deze persoon de module resetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor toegang door onbekenden uitgesloten is. 

Stijlvolle moderne look 

De Schüco BlueCon biedt je comfort, veiligheid maar ook esthetiek. Naar goede Schüco gewoonte werd gekozen voor een zeer verfijnd design. De in de deurstijl geïntegreerde module zorgt voor een pure en moderne look. 

Klik hier voor meer informatie   

Schüco Premium Partners 

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt  


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-11364/schuco-belgium-nv/partnerberichten/je-voordeur-openen-met-je-smartphone-het-kan/