livios logo

Nieuwe zonwering houdt warmte van de zon buiten, maar niet het daglicht

Een goede zonwering is onmisbaar voor je woning, maar toch is er traditioneel één groot nadeel aan verbonden. Want de zon buitenhouden betekent meestal ook het natuurlijke licht blokkeren. Schüco, specialist in aluminium ramen en deuren, zocht naar een oplossing. En het resultaat mag gezien worden… De gloednieuwe CSB zonwering houdt de warmte van de zon buiten en laat je toch maximaal van je uitzicht genieten.

Design & comfort

De Schüco CSB bestaat uit zeer lichte, slanke en stijlvolle aluminium lamellen. Zelfs wanneer de zonwering volledig gesloten is, wordt een hoge graad van transparantie en een mooi zicht naar buiten behouden. Deze zonwering kan volledig geautomatiseerd worden en is perfect integreerbaar in de bestaande Schüco raam- en deursystemen. Zo zijn ze (bij een juiste detaillering) in opgerolde toestand van aan de buitenkant van je woning volledig aan het oog onttrokken. Dankzij Schüco moeten dus geen compromissen meer worden gemaakt tussen design en comfort.

Uitstekende windstabiliteit

De Schüco CSB garandeert bovendien een uitstekende windstabiliteit. Niet onbelangrijk in een land als België, waar door het lange voor- en najaar een laagstaande zon met een behoorlijk strakke wind een veel voorkomende weerscombinatie is.

Warmte buiten en binnen houden

Het is trouwens interessant om te noteren dat rolluiken niet alleen tijdens warme dagen nuttig kunnen zijn. Ze houden de zon en warmte buiten, maar omgekeerd houden ze tijdens de koude maanden die warmte ook beter binnen. De luchtbuffer tussen raam en rolluik zorgt immers voor een extra isolatielaagje dat langs twee kanten werkt. Zo wordt je wooncomfort meteen gevoelig verhoogd! 

Meer weten? www.schueco.be/zonwering

Beschikbaar vanaf eind juni: meer informatie bij de gekende Schüco-verdelers

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-11485/schuco-belgium-nv/partnerberichten/nieuwe-zonwering-houdt-warmte-van-de-zon-buiten-maar-niet-het-daglicht/