livios logo

Laat het licht binnen in je woning

Een grote en elegante schuifdeur is een blikvanger in elke woning. Heb je bouw- of verbouwplannen, en heb je ooit al eens vol bewondering naar een project met een prachtige schuifdeur staan kijken? Dan is het misschien hét moment om er volop voor te gaan. Want dankzij een naadloze overgang tussen deur, terras en tuin lijken schuifdeuren je woonruimte te vergroten, én je geniet van maximaal daglicht. Voordelen genoeg dus, maar waar moet je op letten om maximaal van een schuifdeur te kunnen genieten? 

Licht en design 

Wil je flexibiliteit op designvlak, dan is aluminium een slimme keuze. Dankzij de extreme stabiliteit van het materiaal zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken. Zo kan je ongehinderd van een prachtig panorama genieten. Een mooi voorbeeld zijn de aluminium schuiframen Schüco ASE 60/80. De vormgeving is hypermodern. Alles is erop gericht zoveel mogelijk licht binnen te laten, zonder aan energie-efficiënte en comfort in te boeten. Het toppunt van comfort! 

Energie-efficiëntie 

In de winter moet de kou buiten blijven, en in de zomer de hitte. Da’s logisch, maar vele schuifdeuren, zeker met grotere glasoppervlakten, geven je hiervoor weinig garantie. Daarom beschikken alle schuifdeuren van Schüco over uitstekende thermische isolatie, waardoor je in alle omstandigheden van een aangenaam binnenklimaat kan genieten.  

Veiligheid  

Ook op het vlak van de veiligheid heeft aluminium heel wat te bieden: de hoge materiaalstabiliteit van de profielen draagt aanzienlijk bij tot een betere inbraakbeveiliging. Ook hier scoren Schüco schuiframen dus bijzonder goed! 

Wil je meer weten over schuifdeuren? Klik hier

Schüco Premium Partners 

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.  

Klik voor een Schüco Premium Partner in jouw buurt 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-13557/schuco-belgium-nv/partnerberichten/laat-het-licht-binnen-in-je-woning/