livios logo

Maak van je ramen een designelement

Je ramen bepalen mee het uitzicht van je woning, en toch blijven ze een vaak onderschat designelement. Wie de juiste keuzes maakt, kan echter genieten van extra licht én de woning aanzienlijk verfraaien. Schüco is zo’n fabrikant die altijd design en functie combineert. Het geheim? Verborgen scharnieren en zeer slanke profielen! Het resultaat is design waar je elke dag opnieuw van geniet.

Design is oog hebben voor detail

Onder architecten is Schüco al jarenlang een begrip, vanwege de hoge prestaties op het gebied van comfort, veiligheid, duurzaamheid én de verfijnde vormgeving. Dit oog voor detail is niet onopgemerkt gebleven: zo werd de nieuwe schuifsysteemgeneratie Schüco ASE 60/80 bijvoorbeeld net nog met een German Design Award 2020 bekroond. Al je wensen kunnen individueel worden geconfigureerd en alles is erop gericht zoveel mogelijk licht in je woning binnen te laten. Zo geniet je van maximaal comfort en uitzicht!

Je eigen smaak

Uiteraard heb je een eigen stijl en smaak en wil je die terugzien in je ramen. Hou je van strak en modern met vlakke vormen of kies je liever voor een klassieke stijl met een authentieke, meer ronde of geprofileerde vormgeving? Wil je binnen een andere kleur dan buiten? Hou je van bijzonder grote raamoppervlakken? Bij Schüco zijn de mogelijkheden ongelimiteerd, dus de keuze is aan jou!

Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Dan is een bezoek aan een Schüco Partner de eerste stap naar een waardevaste investering in puur woonplezier!

Meer weten? Klik hier

Schüco Premium Partners 

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Klik voor een Schüco Premium Partner in jouw buurt 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-13606/schuco-belgium-nv/partnerberichten/maak-van-je-ramen-een-designelement/