livios logo

Barrièrevrije toegang naar binnen en buiten? Zo pak je het aan

Barrièrevrije deuren en ramen zijn niet alleen praktisch voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook voor ouderen of mensen met een beperking. Denk je tijdens je (ver)bouwproces al aan drempelloze aluminium (schuif)ramen en deuren? Dan (ver)bouw je niet alleen duurzaam, maar bereid je je woning ook al voor op later. Ontdek de oplossingen van Schüco!

15237-NL

De AD UP 75 en AD UP 75 BL deursystemen van Schüco hebben een gelijkvloerse drempel van 0,0 mm.

Foto Schüco Belgium NV

15237-NL

Deze duurzame oplossing kan zowel bij nieuwbouwwoningen als renovaties worden toegepast.

Foto Schüco Belgium NV

15237-NL

De ASE 60/80 schuiframen hebben een vlakke dorpel waardoor er geen struikelgevaar is.

Foto Schüco Belgium NV

15237-NL

Het AWS-systeem van Schüco biedt aluminium ramen waarin een terrasdeur geïntegreerd is.

Foto Schüco Belgium NV

15237-NL

De aluminium deur is voldoende breed en heeft een zeer lage dorpel van slechts 20 mm.

Foto Schüco Belgium NV

Barrièrevrije voordeur

Door een barrièrevrije overgang te creëren tussen binnen en buiten, kan je makkelijker je woning betreden en wordt je woning toekomstproof. Wil je later ook met een rolstoel kunnen in- en uitrijden? Dan moet je voordeur minimaal 90 cm breed zijn. De AD UP 75 en AD UP 75 BL deursystemen van Schüco zijn tot 140 cm breed en hebben een gelijkvloerse drempel van 0,0 mm. Deze duurzame oplossing kan zowel bij nieuwbouwwoningen als renovaties worden toegepast.

Vlakke toegang naar je terras

Kies je voor een schuifraam naar je terras of balkon? Ook hier kan je een naadloze overgang voorzien. De ASE 60/80 schuiframen hebben een vlakke dorpel waardoor er geen struikelgevaar is. Zo kan je makkelijk van binnen naar buiten. Bovendien is je woning hierdoor ook beter geschikt om er je hele leven te blijven wonen.

Ramen

Wil je je woning nog toegankelijker maken? Ook in een groot raam kan je een drempelloze toegang naar buiten voorzien. Het AWS-systeem van Schüco biedt aluminium ramen waarin een terrasdeur geïntegreerd is. Je hebt keuze uit verschillende openingstypes. De aluminium deur is voldoende breed en heeft een zeer lage dorpel van slechts 20 mm. Hierdoor ervaar je meer gebruiksgemak in vergelijking met standaard dorpels.

Waarom aluminium?

Aluminium ramen en deuren zijn sterk, licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Ze hebben een strakke en elegante uitstraling waardoor ze goed bij moderne woningen passen. Kies je voor aluminium oplossingen, dan kies je ook voor duurzaamheid, want de aluminium raam-, deur- en schuifprofielen van Schüco kunnen gerecycleerd, hergebruikt of zelfs herplaatst worden.

Meer weten?

Zoek je meer inspiratie voor jouw (ver)bouwproject? Lees meer over actuele onderwerpen en ontdek projecten met ramen en deuren van Schüco. Zit je nog met vragen of wil je graag een offerte op maat? Dan kan je bij een lokale Schüco Premium Partner in je buurt terecht.

 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-15237/schuco-belgium-nv/partnerberichten/barrierevrije-toegang-naar-binnen-en-buiten-zo-pak-je-het-aan/