livios logo

Verhoog de veiligheid van je woning in stijl

We leven in een digitale maatschappij. Digitale toepassingen en oplossingen zijn overal om ons heen en vinden hun weg naar de woning. Daar hebben ze verschillende effecten, waarvan comfort en veiligheid twee van de belangrijkste zijn.

Geen zorgen over veiligheid

Wie op zoek is naar comfort wil zich tenslotte geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid. Dankzij digitale toepassingen brengt het Schüco Door Control System van Schüco de beveiliging van je woning meteen naar een hoger niveau.

Basis DCS-systeem

De verschillende componenten van het systeem omvatten onder meer een videofoon/parlofoon, een badgelezer, een vingerscan en een codeklavier. Doordat het een modulair systeem betreft heb je zelf de keuze welke elementen je aan het systeem wenst toe te voegen.

Het Schüco DCS-systeem brengt naast een verhoogd gevoel van veiligheid ook heel wat praktische voordelen met zich mee. Dankzij het toegangscontrolesysteem hoef je bijvoorbeeld niet langer met een sleutel in de zakken te gaan joggen!

Smartphone in de deur

Dankzij het nieuwe IP-gebaseerde DCS-Touch Display systeem is de besturing nu nog gebruiksvriendelijker. Door het touchscreen voelt de intuïtieve bediening net als een smartphone aan! De uitvoering in zwart gehard glas geeft het geheel daarenboven een modern en stijlvol karakter.

Klik voor een Schüco verdeler in uw buurt

Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-9623/schuco-belgium-nv/partnerberichten/verhoog-de-veiligheid-van-je-woning-in-stijl/