livios logo

Kom naar Batibouw en geniet van onze korting van € 250 voor uw aluminium ramen en deuren!

Kom naar Batibouw en geniet van onze uitzonderlijke korting van 250 € voor uw ramen en deuren van aluminium! Bent u op zoek naar ramen en deuren voor uw nieuwbouw of renovatie? U wilt uitstekende kwaliteit, topdesign en maximaal comfort? Dan bent u bij Schüco op Batibouw aan het juiste adres!

Bezoek onze stand van 16 februari tot en met 26 februari Paleis 4 -Stand 127 en ontdek het uitgebreide assortiment van Schüco-producten in een aangename sfeer. Bovendien kan u profiteren van een Batibouw-actie op het aluminium gamma!

Klik hier voor meer informatie

Op Batibouw 2017 pakt Schüco onder meer uit met haar aluminium voordeur "ADS 90.SI SimplySmart Design Edition" en realiseert zo haar visie van de ideale deur. De volledig geïntegreerde handgreep valt meteen op door de stijlvolle, ingebouwde LED-verlichting. Het aluminium deurpaneel is aan beide zijden vleugelbedekkend, waardoor een strakke, visuele eenheid ontstaat. Van buitenaf ziet men één harmonieus vlak.

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-9830/schuco-belgium-nv/partnerberichten/kom-naar-batibouw-en-geniet-van-onze-korting-van-eur-250-voor-uw-aluminium-ramen-en-deuren/