livios logo

Ramen en deuren van topkwaliteit op Batibouw 2017? Breng een bezoek aan de Schüco-stand

De keuze van ramen en deuren voor uw woning is geen alledaagse keuze, zowel inzake veiligheid als comfort. Dankzij de vooruitstrevende technologische ontwikkelingen van raam- en deurenproducent Schüco bieden wij efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen. Hiervoor ontvangen wij u graag op onze Batibouw-stand.

Schüco’s ideale deur

Op Batibouw 2017 pakt Schüco uit met haar aluminium voordeur "ADS 90.SI SimplySmart Design Edition" en visualiseert zo haar visie van de ideale deur. De volledig geïntegreerde handgreep valt meteen op door de stijlvolle, ingebouwde LED-verlichting. Het aluminium deurpaneel is aan beide zijden vleugelbedekkend, waardoor een strakke, visuele eenheid ontstaat. Van buitenaf ziet men één harmonieus vlak.

Integratie van communicatie en veiligheid

Een geautomatiseerde comfort- en veiligheidsmodule kan naadloos in de deurconstructie worden geïntegreerd. De elegante Schüco Touch Display module vervangt hiermee een veelvoud aan bedieningspanelen of -stijlen. Doordat de Touch Display in één vlak van het deurprofiel wordt geïntegreerd, krijgt men een strakke look.

Gevelsystemen voor privéwoningen

Het komt meer en meer voor dat gevelsystemen ook gebruikt worden in privéwoningen. De Schüco gevelsystemen, die u op onze Batibouw-stand kan gaan ontdekken, bieden innovatieve, technologische, esthetische en architecturale oplossingen. Prachtige panoramagevels met nagenoeg profielloze transparantie behoren nu ook tot de mogelijkheden in ùw woning. De Schüco FWS 35 PD heeft een aanzichtbreedte van slechts 35 mm!
 
Bezoek Schüco op Batibouw : van 16 februari tot en met 26 februari 2017

Paleis 4 – stand 127

Klik voor een Schüco verdeler in uw buurt
Meer info: www.schueco.be

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners ’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100 % Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, en er maar één aanspreekpunt is.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10049-9836/schuco-belgium-nv/partnerberichten/ramen-en-deuren-van-topkwaliteit-op-batibouw-2017-breng-een-bezoek-aan-de-schuco-stand/