livios logo

Livingwood, kwalitatieve houtskeletbouw op maat van jouw wensen en budget

Livingwood timmert al sinds 2002 aan de stevige en energiezuinige woningen van de toekomst. Letterlijk timmert, want Livingwood bouwt zijn woningen met houtskelet. Hout is stevig, duurzaam en door zijn hoge isolatiewaarden het perfecte bouwmateriaal voor een levenslang wooncomfort. Daar kunnen haar meer dan 1.500 tevreden bouwheren en -dames in heel Vlaanderen van meespreken.

Schrijnwerkerij

Het kloppend hart van Livingwood is de compleet uitgeruste schrijnwerkerij. Hier worden alle voorbereidende werken van een houtskeletbouw uitgevoerd in droge omstandigheden. Vanuit het atelier vertrekken alle onderdelen van het houtskelet naar de werf, waar ze op korte tijd gemonteerd worden tot een duurzaam en stevig geheel. Het hele bouwproces, van eerste spadesteek tot afwerking, duurt slechts 4 tot 6 maanden.

De stille kracht van Livingwood is het team van bijzonder ervaren en gedreven vakmensen. Schrijnwerkers, ingenieurs, administratieve medewerkers, bouwadviseurs, elk radertje in de geoliede machine is even belangrijk. Ook de zaakvoerders. Want die staan nog steeds elke dag paraat, sturen het team aan en volgen elk project persoonlijk op. 

Samen zorgt dit hechte team voor de totaalaanpak die Livingwood typeert: ontwerp, vergunningen, voorbereidende grondwerken, het houtskelet zelf en de afwerking, Livingwood levert op elk vlak maatwerk. Voor de technieken en afwerking kan het daarbij rekenen op professionele en gespecialiseerde onderaannemers.

Innovatieve technieken

Wie een huis wil bouwen, moet ook steeds meer rekening houden met een groeiend aantal voorschriften op het vlak van energieprestaties. Livingwood is daarin een voortrekker en investeert voortdurend in onderzoek naar de meest innovatieve technieken. Het financiële plaatje wordt daarbij nooit uit het oog verloren, want enkel de meest budgetvriendelijke opties worden overgehouden. 

Wie meer wil weten over de talrijke voordelen van houtskeletbouw, kan Livingwood terugvinden op verschillende woon- en bouwbeurzen, een ideeënboek aanvragen of een bezoek brengen aan een van de kijkwoningen of tijdens de openwervendag. Onze bouwadviseurs proberen samen met jou kosteloos en zonder verplichtingen een voorontwerp en offerte uit te werken. Zo komt die droomwoning weer een stapje dichterbij.

Wil je ons bezoeken op Batibouw? Mail naar publi@livingwood.be voor je gratis ticket.

Je vindt ons in Hal 8 op stand 8200.

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10051-12618/livingwood/partnerberichten/livingwood-kwalitatieve-houtskeletbouw-op-maat-van-jouw-wensen-en-budget/