livios logo

Livingwood Houtskeletbouw, ook jouw ideale bouwpartner?

Je droomwoning realiseren, maar eveneens voldoen aan de steeds strengere normen qua energie en technieken... dat vraagt om de juiste aanpak. 

Dankzij de door ons toegepaste technieken en goed geïsoleerde constructie behalen we moeiteloos een laag E-peil, waardoor we standaard voor jou een BEN-woning realiseren zonder je te moeten confronteren met extra, vaak dure, investeringen. 

Met meer dan 1700 gerealiseerde woningen doorheen gans Vlaanderen laten we jou graag kennismaken met de kwaliteit en afwerkingsgraad die Livingwood Houtskeletbouw als prioriteit beschouwt.

Droomwoning

Een woning realiseren is voor velen de grootste privéinvestering en dit vraagt een persoonlijke aanpak. Onze bouwadviseurs en zaakvoerders begeleiden je persoonlijk doorheen het ganse traject, zodat je als bouwheer vol vertrouwen jouw droomwoning gerealiseerd ziet worden.

Livingwood Houtskeletbouw werkt steeds op maat van van de klant, een standaardprijs hebben we daarom ook niet; maar je kan rekenen op een gemiddelde prijs van +- 1.400 euro per m2 bebouwde oppervlakte. Sleutel-op-de-deur afgewerkt. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om bepaalde posten in eigen beheer uit te voeren of zelfs enkel voor een ruwbouwconstructie te kiezen. We bespreken dit alles graag aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Bouwplan

Als je al over een bouwplan beschikt, kunnen we hier vrijblijvend een volledig gedetailleerde offerte voor uitwerken. Heb je nog geen bouwplan, dan kan een op maat uitgewerkt voorontwerp steeds vrijblijvend en kosteloos opgemaakt worden door 1 van de architecten waarmee we samenwerken.

Livingwood Houtskeletbouw groeide sinds de opstart in 2002 uit tot een vaste waarde en mag zich na de realisatie van bijna 2000 woningen terecht de nummer 1 in Houtskeletbouw noemen.

Voor een vrijblijvende afspraak in 1 van onze kijkwoningen of bij jou thuis,  alsook voor verdere informatie kan je ons steeds bereiken: www.livingwood.be

14 dingen die je moet weten over bouwpartners


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10051-13199/livingwood/partnerberichten/livingwood-houtskeletbouw-ook-jouw-ideale-bouwpartner/