livios logo

Livingwood, jouw bouwpartner in houtskeletbouw!

Bouwplannen? Bij het kijken en vergelijken ben je vast al op termen als een lage-energiewoning of passiefhuis gestoten. Houtskeletbouw kan voor jou dé oplossing betekenen. Livingwood past methodes toe met het oog op isolatie, luchtdichtheid en de verwachte energieprestaties van je woning. Een wandopbouw op maat vormt de daarbij de basis.

Houtskeletbouw is een bouwmethode die constant in ontwikkeling is. Wij blikken vooruit en bouwen nu al volgens de normen van de toekomst. Zo gebruiken we méér, betere en dikkere materialen voor een optimale sterkte en een verhoogd levenslang wooncomfort.

Livingwood bouwt echt duurzaam

  • Hout is een zeer milieuvriendelijk bouwmateriaal. Het is de enige grondstof die vanzelf groeit. Daardoor worden bij een bouw in houtskelet vanzelf minder broeikassen uitgestoten.
  • Met bredere balken voor het dragende hout in het skelet, en een kortere spatie tussen de verticale houten balken, gaan we voor extra stevigheid.
  • Een superisolerende woning bouwen met aanvaardbare muurdiktes gaat het best met houtskeletbouw. Je woning wordt er bovendien niet alleen energiezuiniger door, je wint ook aan beschikbare binnenruimte.

Livingwood focust op energiezuinigheid

  • We passen bouwmethodes toe met het oog op isolatie en een maximale luchtdichtheid.
  • De verwachte energieprestaties van je woning leiden naar een keuze voor een verwarmingssysteem. Voor welke verwarming van morgen je ook wil gaan, wij begeleiden je optimaal bij je keuze.

Met de blik op duurzaamheid en energiezuinig wonen, denkt Livingwood aan de toekomst van deze en volgende generaties. Overtuigd? Maak een afspraak  en wij bespreken geheel vrijblijvend hoe we jouw droomwoning kunnen realiseren.

Voor meer info, kijk op www.livingwood.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10051-13500/livingwood/partnerberichten/livingwood-jouw-bouwpartner-in-houtskeletbouw/