livios logo

Waarom is LivingWood meer dan een sleutel-op-de-deurfirma?

Waarom sleutel op de deur? Het bouwproces is een zeer intensieve, zenuwslopende activiteit en kan allerhande zorgen met zich meebrengen. Iedereen heeft vandaag een drukke, veeleisende job. De weinig vrije tijd die ons rest willen we optimaal investeren in quality time: een ontspanningsmoment voor onszelf of een gezellige gezinsactiviteit.  Dan kan je best een bouwpartner zoeken die alle zorgen en opvolging van het bouwproces op zich neemt. op het einde neem je de sleutel in ontvangst en kan je verhuizen. LivingWood kan die partner zijn.

                         Bij LivingWood komt iedereen tot zijn recht.

Hoe vind je het juiste bouwsysteem?

Houtskelet heeft een tal van voordelen:

  • een zeer korte bouwtijd, dit brengt mee dat de dubbele kost huur en afbetaling tot een minimum bepert wordt
  • Energiezuinig, "ben je mee het S peil" LivingWood bouwt volgens de strengste normen en zal steeds samen zoeken naar de beste oplossing voor een zo laag mogelijk energieverbruik.
  • Droogbouw: Wij kunnen de woning voor een groot stuk voorbereiden in ons atelier en zijn dus volledig weeronafhankelijk. Bij oplevering moet je geen jaar wachten tot alles droog is, je kan onmiddellijk de eerste verflaag aanvat.

                       Bij LivingWood gaat het vooruit. 

Hoe vind je de juiste Bouwfirma?

Zoek niet verder, U hebt haar gevonden.

Al jaren zet LivingWood in op het vernieuwen en verbeteren van zijn bouwsysteem.

We volgen alle ontwikkelingen ivm ventilatie, isolatie, verwarmingssystemen op en proberen die te verwerken in ons systeem. Wij investeren in opleiding en steunen onderzoeken naar de nieuwste ontwikkelingen. Wij werken nauw samen met de Bouwunie en de Confederatie Bouw.

Wij doen dit met onze eigen mensen, die op geregelde tijdstippen bijscholing volgen. 

Kom langs in 4 van onze woningen in opbouw op zondag 24 oktober 2021 

www.livingwood.be 

info@livingwood.be 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10051-15697/livingwood/partnerberichten/waarom-is-livingwood-meer-dan-een-sleutel-op-de-deurfirma/