livios logo

Doe de ‘Grote Gezelligheidstest’ en win een winter lang gratis mazout!

Doe mee met deze test en ontdek jouw gezelligheidsprofiel. Bovendien maak je kans om 1500 liter stookolie te winnen of een exclusief gezelligheidspakket dat past bij jouw profiel. 

Ben jij een sociaal gezelligheidsdier? Of eerder een knusse of rustige gezelligaard?

De koudste periode van het jaar is weer aangebroken maar ook de periode van de warmste momenten met familie en vrienden … en die beleven we graag in een knusse, warme en gezellige omgeving. Maar wat is jouw idee van gezelligheid? Onder een dekentje series kijken? Of met een hoop vrienden genieten van een heerlijk feestmaal? Hoe belangrijk vind je warmte en sfeer? En wat voor een gezelligheidstype ben je precies? 

Doe mee!

Vul onze Grote Gezelligheidstest in en je komt het allemaal te weten. Een extra reden om mee te doen: iedereen die de test invult, maakt kans op 1500 liter mazout! Je kan ook cadeaupakketten winnen die passen bij jouw Gezelligheidsprofiel. 

Doe De Grote Gezelligheidstest

Alvast een warme kerst en uiteraard gezellig eindejaar gewenst!

 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10055-12292/informazout-vzw/partnerberichten/doe-de-grote-gezelligheidstest-en-win-een-winter-lang-gratis-mazout/