livios logo

Benieuwd naar klustips voor de tuin?

Ben jij een echte doe-het-zelver? Vertoef je graag in de tuin en kan je niet wachten om de handen uit de mouwen te steken? Dan weet Betafence raad! We geven je graag enkele leuke tips & tricks om creatief aan de slag te gaan met Betafence draad. Laat je inspireren en start het zomerklussen om tuin, huis en dier te beschermen. Veel succes!

11746-N

Bescherm je huisdieren met Pantanet Protect.

Foto Betafence

11746-N

Een verplaatsbaar konijnenhok met Casanet en Multistick palen staat in no-time in je tuin.

Foto Betafence

11746-N

Bescherm je prachtige bloemen met Betafence Hexanet.

Foto Betafence

11746-N

Creatief en groene vingers? Maak deze tuinkast in slechts enkele stappen!

Foto Betafence

Beschermen met Pantanet Protect
Tijdens de zomermaanden wil je samen met je favoriete huisdier van je tuin kunnen genieten. Het is dan ook belangrijk dat je trouwe viervoeter zich in een leefomgeving bevindt die veilig is. Een plek waar hij zonder zorgen kan rondrennen en spelen. Een klein kunstje voor een echte doe-het-zelver! Zeker met behulp van een Betafence omheining; zo maak je snel & eenvoudig een vertrouwde verblijfplek voor je hond.

Met Pantanet Protect tuingaas sluit je je tuin niet enkel veilig af maar geef je hem tegelijk de volle ruimte. Zo blijft je huisdier veilig op zijn terrein en netjes uit de buurt van de buren. Met de kleine mazen van vijf op vijf centimeter biedt Pantanet Protect bovendien de vereiste stevigheid en levensduur.  

Vergeet de allerkleinsten niet!

En wat met je kleine huisdieren? Jouw konijnen voelen zich helemaal in hun sas wanneer ze in een nieuw en ruim konijnenhok mogen ronddollen. Een konijnhok met een Casanet draad is in slechts enkele stappen geklaard:

  1. Klop een Betafence Multistick paal op de gewenste plaats in de grond.
  2. Rol de Casanet eromheen totdat je een sluitend geheel bekomt.
  3. En tenslotte, klik de Casanet vast in de dop van de Multistick. Je kan de grootte of vorm van je konijnenparadijsje aanpassen zoals je zelf wilt. Heel eenvoudig!

Maar ook andere creaties zijn natuurlijk mogelijk! Wat dacht je van een kippenren of een volwaardige volière? Laat je creativiteit de vrije loop!

Zomerklussen à la Betafence

Groene vingers? Leef je dan maar volledig uit en smuk je tuin op met je eigen kunstwerken. Want wat verwoordt beter de sfeer van het buitenleven dan een authentieke vitrinekast om je tuingerei in op te bergen? Of bloemperkbescherming die al je bloemenperkjes steeds netjes houdt en beschermt tegen spelende kinderen en rondrennende huisdieren? Leer Hexanet en Casanet kennen en ontdek de vele opties!

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan een kijkje in de Betafence brochures en inspiratiegidsen en laat je inspireren! Heb je zelf nog een leuk ideetje? Laat het ons weten, want sharing is caring, niet? 

9 dingen die je moet weten over tuinonderhoud


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-11746/betafence/partnerberichten/benieuwd-naar-klustips-voor-de-tuin/