livios logo

Op zoek naar een aantrekkelijke privacy-oplossing voor in je tuin?

Wij zijn van nature sociale wezens maar desondanks is privacy van groot belang om onze geestelijke rust te waarborgen. Sociale contacten kunnen voor sociale druk zorgen, en dat is niet altijd gemakkelijk... Ieder mens heeft dan soms ook even de behoefte om zich af te zonderen en tot zichzelf te komen. Even weg zijn van alles!

12531-NL

Een perfect windscherm voor je terras? Wat dacht je van HoriZen met veiligheidsglas?

Foto Betafence

12531-NL

Natuurlijk, sterk en stoer! Dat is de Zenturo Super gevulde wand.

Foto Betafence

12531-NL

Ontwerp jouw privacy omheining met behulp van Screeno Wave stroken.

Foto Betafence

12531-NL

Ontdek de Betafence Batibouw actie vanaf 19/02.

Foto Betafence

Privacy zorgt voor een veiligheidsgevoel. En een afgesloten omgeving is daarbij een ‘must’. Als specialist in afsluitingen en tuinomheiningen speelt Betafence hierop in met een aantal innovaties die je privacy verbeteren. En dit op een aantrekkelijke manier! Ontdek er meer over op de Betafence stand op Batibouw (paleis 1 – stand 319).

Zen met HoriZen

De tuin wordt steeds meer het verlengde van de living. En je terras wordt als het ware je woonkamer. Een trend die steeds meer en meer voorkomt! Onder de naam ‘HoriZen ’ komt Betafence naar voor met een compleet privacysysteem om uw privacy problemen op te lossen. Panelen uit composiet, aluminium, veiligheidsglas en/of laminaat zijn eindeloos combineerbaar! Daarnaast kan je jouw HoriZen afsluiting nog verder gaan personaliseren aan de hand van decoratieve panelen en/of geïntegreerde LED verlichting. Zo kan je langer vertoeven op je terras in de warme zomermaanden, een leuk extraatje!

Sterke afsluiting met een natuurlijke look: Zenturo Super & Gabion Stonewall

Een gemetste muur of betonnen plaat kunnen gemakkelijk vervangen worden door een Gabion Stonewall of Zenturo Super gevulde wand . Jouw voordeel? Gemakkelijker te plaatsen, ze geven een natuurlijke ‘touch’ aan jouw tuin én je kan ze invullen naar jouw eigen believen. Keien, stenen, bamboe, hout, ... De keuze is eindeloos. 

Screen Wave en Screeno line : privacy creëren op je bestaande tuinomheining

Staat er reeds een omheining rond jouw tuin maar ben je op zoek naar dat tikkeltje meer? Met horizontale Screeno Wave stroken of verticale Screeno Line latten creëer je eenvoudig en snel jouw eigen privacy afsluiting. Dankzij de beschikbaarheid in verschillende kleuren, zal de Screeno Wave en Screeno Line mooi integreren in de tuin.

Ontdek je voordeel met de Batibouw actie van Betafence

Vanaf 21/02/2019, start de Betafence Batibouw actie op tal van residentiële omheiningen. Ontdek meer over de deelnemende producten vanaf 19/02 op betafence.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-12531/betafence/partnerberichten/op-zoek-naar-een-aantrekkelijke-privacy-oplossing-voor-in-je-tuin/