livios logo

Lentetip! Maak van je terras een extra woonkamer

Of het te maken heeft met het opwarmende klimaat weten we niet, maar feit is wel dat ‘outdoor living’ een trend is die alsmaar meer uitbreiding neemt. Bij de bouw van een woonhuis wordt quasi standaard plaats voorzien voor een tuinterras en hetzelfde geldt voor de vele nieuwbouwappartementen. Die zijn gewoon onverkoopbaar zonder balkon- of dakterras.

12677-N

Sluit je terras af met een HoriZen omheining

Foto Betafence

12677-N

HoriZen afsluiting met de combinatie glas en composiet

Foto Betafence

12677-N

HoriZen systeem met draaipoort

Foto Betafence

We willen dus met zijn allen meer tijd in de buitenlucht doorbrengen en willen dat ook op een gezellige, ontspannen manier doen. Dus zonder ongewenste blikken van buitenaf en in een aangename, stijlvolle omgeving die bij ons past.

Omheinings- en afsluitingsspecialist Betafence speelt meesterlijk in op deze groeiende outdoortrend met haar nieuwe ‘HoriZen’ privacy-omheining.

Onbegrensde mogelijkheden met HoriZen
Met HoriZen brengt Betafence een nieuwe productcategorie tot leven die voorheen niet bestond. HoriZen laat namelijk toe om op ieder terras, in de tuin, op het balkon of op het dak een knusse, warme en stijlvolle ruimte te creëren met de uitstraling van een woonkamer.

HoriZen is een modulair paal-paneelsysteem dat zich eenvoudig laat plaatsen en dat je naar wens met 4 soorten materialen kan invullen:

  • HoriZen Composiet: met panelen die de natuurlijke look en feel van hout overbrengen, maar niet gebeitst of geolied hoeven te worden.
  • HoriZen Aluminium: met alu-panelen in een strak modern design. Eveneens vrij van roest en groot onderhoud.
  • HoriZen Glas: met panelen uit veiligheidsglas, transparant of mat met decoratieve effecten.
  • HoriZen Laminaat: met panelen in laminaat voor buitentoepassingen in verschillende kleuren. Eveneens uitermate weerbestendig en onderhoudsvrij.

Deze 4 materialen kan je bovendien onderling combineren en aanvullen met de speciale HoriZen decoratieve panelen en/of geïntegreerde led-lichtstroken.

De HoriZen-poorten maken jouw buitenwoonkamer écht af
Tot slot bevat het HoriZen-terrasgamma ook enkele en dubbele draaipoorten. Die kan je vrij invullen met de HoriZen Composiet of Aluminium panelen. Zo kan je in alle omstandigheden een afgerond en harmonisch terrasinterieur creëren. Op die manier zijn de mogelijkheden echt wel onbegrensd en wordt jouw HoriZen terrasomheining of -afscheiding een gepersonaliseerde extra woonkamer.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-12677/betafence-belgium-nv/partnerberichten/lentetip-maak-van-je-terras-een-extra-woonkamer/