livios logo

Meester in de omheiningskunsten

Privacy hoeft niet saai te zijn. Integendeel! Vele van onze producten laten een creatieve invalshoek toe en laten toe dat je zelf de graad van privacy bepaalt.

13438-NL

Zenturo® Pixels geven een artistieke toets aan je afsluiting

Foto Betafence

13438-NL

Een stijlvolle comninatie van Zenturo® Pixels en Zenturo® Perfo Strips leveren een unieke look op

Foto Betafence

13438-NL

DOWNLOAD: 12 ideeën voor meer privacy in je tuin

Foto Betafence

Wat meer of minder privacy, maar steeds een unieke, eigentijdse invulling? Dat is wat je bereikt met de Zenturo® Classic panelen en de Zenturo® Pixels, Flexo Strips en/of Perfo Strips. De creatieve geest in jou vindt vast en zeker zijn gading met deze omheining. De Zenturo® Classic omheining is ook eenvoudig zelf te installeren.

Zenturo® Classic: bevrijd je innerlijke designer

De Zenturo® Classic is speciaal ontworpen om je de vrijheid te geven deze naar eigen creativiteit in te vullen met Zenturo® Pixels, Flexo Strips en/of Perfo Strips. De 3 verschillende maasgroottes in de panelen laten je alle ruimte om een originele, zeer persoonlijke omheining te creëren. Bovendien kan je zelf beslissen hoeveel privacy je precies wilt.

De Zenturo® Classic met de Pixels en de Strips valt ook puur decoratief toe te passen om je tuin een meer artistieke uitstraling te geven. Je kunt er dan voor kiezen om slechts 1 of 2 panelen te installeren om een gezellig hoekje te creëren waar je een beetje beschut zit, maar toch nog voldoende overzicht heeft van je tuin.

Nog meer privacy met 12 oplossingen die de privacy in jouw tuin waarborgen

Privacy

Hoewel we zeer sociale wezens zijn, zijn we ook individuele personen met behoefte aan een eigen ruimte. Een eigen ruimte waarin we onszelf kunnen zijn, zonder toezicht of sociale controle die af en toe toch wel stresserend kan zijn. Privacy, of het 'recht om met rust gelaten te worden' is om die reden een basisbehoefte en even belangrijk voor ons welzijn als eten en drinken. 

De specialist van tuinafsluitingen, Betafence beseft dat ten volle en heeft 12 oplossingen die de privacy in jouw tuin waarborgen. Je tuin moet immers een plaats zijn waar je helemaal tot rust kan komen en waar je 100 % jezelf kan zijn.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-13438/betafence/partnerberichten/meester-in-de-omheiningskunsten/