livios logo

Welgevuld met privacy

Als aanbieders van privacy, hebben we ervoor gezorgd dat we voor ieder wat wils hebben. Niet alleen verschillende producten die dikwijls makkelijk gecombineerd kunnen worden, maar ook binnen het product zelf zijn er vaak verschillende mogelijkheden.

13440-NL

De Zenturo® Gevulde Wand is een esthetische privacy oplossing die ongewenste ogen buiten houdt

Foto Betafence

13440-NL

Zenturo Gevulde Wand met eigen vulling

Foto Betafence

13440-NL

DOWNLOAD: 12 ideeën voor meer privacy in je tuin

Foto Betafence

Is design helemaal jouw dada? Dan is de Zenturo® Gevulde Wand precies de afsluiting die je wil. Stevig, 100% privé en artistiek. De tuin is net als een kamer in je huis, maar dan buiten. En daar wil je vast evenveel privacy als binnen. Met de Zenturo® Gevulde Wanden kan je je smaakvolle binneninrichting buiten verder zetten.

Zenturo® Gevulde Wanden voor een esthetische afsluiting

De Zenturo® Super panelen worden gecombineerd met de Zenturo® Palen om vulbare wanden te creëren. Deze zijn vrij eenvoudig zelf te plaatsen, dat getuigt dit koppel uit Rillaar.

De Zenturo® Super blinkt uit in stevigheid dankzij de dubbele alternerende horizontale draden en de kleinere mazen. Dat moet ook want de wanden moeten het gewicht van de vulling kunnen dragen.

Je kan de wanden uiteraard (laten) plaatsen zonder vulling, maar de vulmogelijkheden zijn legio. Je kan kiezen voor 1 of meerdere (voor een mix) stenen uit het aanbod: Belgisch Blauw, Carrara Rond, Grafrado, Lava of Sillistone. Maar je kan evengoed zelf een vulling aanschaffen, zoals schors, stammetjes of kokosschelpen.

Er zijn echter 2 voorwaarden voor de vulling van de wand:

  • deze moet drukvast zijn zodat de wand niet geregeld moet bijgevuld worden, en
  • de vulling moet vorstvrij zijn.

Nog meer privacy met : 12 oplossingen die de privacy in jouw tuin waarborgen.

Hoewel we zeer sociale wezens zijn, zijn we ook individuele personen met behoefte aan een eigen ruimte. Een eigen ruimte waarin we onszelf kunnen zijn, zonder toezicht of sociale controle die af en toe toch wel stresserend kan zijn. Privacy, of het 'recht om met rust gelaten te worden' is om die reden een basisbehoefte en even belangrijk voor ons welzijn als eten en drinken. 

De specialist van tuinafsluitingen, Betafence beseft dat ten volle en heeft 12 oplossingen die de privacy in jouw tuin waarborgen. Je tuin moet immers een plaats zijn waar je helemaal tot rust kan komen en waar je 100 % jezelf kan zijn.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-13440/betafence/partnerberichten/welgevuld-met-privacy/