livios logo

Het beste van 2 werelden

Als het aankomt op jouw privacy is werkelijk alles mogelijk. Een natuurlijk ogende omheining, maar dan zonder het onderhoud dat erbij hoort natuurlijk? Niet toevallig hebben we dat in ons aanbod.

13445-N

Het HoriZen® Composiet, met bijpassende poort.

Foto Betafence

13445-N

Combinatie van HoriZen® Composiet en Zenturo gevulde wand met witte keien

Foto Betafence

13445-N

De Composiet paneelplaten zijn beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Amandel, Antraciet en Grijs

Foto Betafence

13445-N

DOWNLOAD: 12 ideeën voor meer privacy in je tuin

Foto Betafence

Je privacy was nog nooit zó personaliseerbaar als met het HoriZen® Systeem. Personaliseer naar eigen smaak en eigen behoefte.

HoriZen® Composiet paneelplaten

De HoriZen® Composiet is erg veelzijdig. De panelen komen in 3 types: de Classic, XL en Platinum. Daarnaast kan je er ook voor kiezen decoratieve elementen toe te voegen of te combineren met andere panelen uit het HoriZen® gamma.

HoriZen® Composiet Classic

De panelen zijn gemaakt van hout-kunststof composiet (WPC). Hiermee bekom je de natuurlijke uitstraling van hout en het eenvoudig onderhoud van kunststof. Je kan dan nog kiezen welke zijde van de platen je liever ziet: de ene kant is effen, de andere kant heeft horizontale groeven. Elk paneel bevat 12 paneelplaten.

Elke paneelplaat is 150 mm hoog en 1780 mm breed. De hoogte van je omheining kan gemakkelijk aangepast worden met kortere palen en het weglaten van paneelplaten.

HoriZen® Composiet XL

Ook de XL is gemaakt van het hout-kunststof composiet. Hier kan je kiezen tussen 2 kleuren: antraciet en grijs. Elke paneelplaat is 300 mm hoog en 1780 mm breed. Beide zijden van de paneelplaten hebben een identiek design. Elk paneel bevat 6 paneelplaten.

HoriZen® Composiet Platinum

De platinum paneelplaten zijn speciaal bewerkt met een coating die je omheining enerzijds een premium uitstraling geeft en anderzijds extra bescherming biedt tegen vlekken door water en vuil. Elke paneelplaat  is 150 mm hoog en 1780 mm breed. De twee zijdes van de paneel-platen hebben een identiek design. Elk paneel bevat 12 paneelplaten.

De HoriZen® Configurator

Met behulp van de HoriZen® Configurator kan je zelf een simulatie maken van de ruimte waar je een HoriZen® afsluiting wil aanbrengen.

Simuleer jouw omheining. Sleep, combineer, en speel met de mogelijkheden.

Nog meer privacy met 12 oplossingen die de privacy in jouw tuin waarborgen

Hoewel we zeer sociale wezens zijn, zijn we ook individuele personen met behoefte aan een eigen ruimte. Een eigen ruimte waarin we onszelf kunnen zijn, zonder toezicht of sociale controle die af en toe toch wel stresserend kan zijn. Privacy, of het 'recht om met rust gelaten te worden' is om die reden een basisbehoefte en even belangrijk voor ons welzijn als eten en drinken. 

De specialist van tuinafsluitingen, Betafence beseft dat ten volle en heeft 12 oplossingen die de privacy in jouw tuin waarborgen. Je tuin moet immers een plaats zijn waar je helemaal tot rust kan komen en waar je 100 % jezelf kan zijn.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-13445/betafence/partnerberichten/het-beste-van-2-werelden/