livios logo

Zelf je tuinafsluiting plaatsen met draadpanelen? Zo doe je dat

De Bekafor Classic gelaste draadpanelen zijn verkrijgbaar in groen en antraciet en zijn zo discreet dat ze passen bij om het even welke architecturale stijl. Hun eenvoudig design integreert zich perfect in elke tuin. Ze bestaan in 6 hoogtes, van 630 mm tot 2030 mm, ze zijn opvulbaar met lamellen uit hout of kunststof en kunnen zo alle privacy behoeften dekken. Bovendien zijn ze heel kwalitatief geproduceerd en garanderen ze een lange levensduur voor een heel betaalbare prijs.

14144-NL

Betafence Classic draadpanelen zijn discreet, sterk en passen bij elke architecturale stijl

Foto Betafence

14144-NL

Plaatsing gebeurt paal-paneel-paal-paneel

Foto Betafence

14144-NL

Maak een hoek met de speciale hoekklemmen

Foto Betafence

14144-NL

Instant privacy met houten Collfort latten

Foto Betafence

14144-NL

Instant privacy met plastic Screeno Line latten

Foto Betafence

Een compleet systeem dat makkelijk zelf te plaatsen is

Gezien de Bekafor Classic panelen op zichzelf over voldoende rigiditeit en stevigheid beschikken, hoef je hen niet aan te spannen. Je kan ze gewoon plaatsen met de bijpassende Bekaclip palen en Bekafor beugels. Daardoor is het Bekafor Classic systeem het gemakkelijkst te installeren omheiningssysteem in het complete Betafence gamma.

Er zijn 2 gouden tips voor een succesvolle plaatsing:

  1. Zorg ervoor dat de palen diep genoeg gebetonneerd zitten, minstens 50 cm diep en graaf een gat van 30 x 30 cm om te vullen met (sneldrogend) cement.
  2. Bouw de afsluiting op per paal en paneel. Dus niet eerst alle palen betonneren en dan pas de panelen, maar paal-paneel-paal-paneel-... Het eerste paneel met 2 palen moet eerst perfect waterpas geïnstalleerd en gebetonneerd worden. Kijk eerst naar de plaatsingstutorial.

Voor speciale plaatsingsomstandigheden zijn er aangepaste oplossingen voorzien. Zo zijn er hoekklemmen om de panelen in hoeken te plaatsen, muurklemmen om de afsluiting aan een muur te bevestigen en voetstukken om de palen op een betonnen ondergrond of muurtje te verankeren.

Privacy à la carte

Bekafor Classic draadpanelen kan je makkelijk – geheel of gedeeltelijk – uitrusten met Collfort houten lamellen of Screeno Line kunststof lamellen. Zo kan je meteen visuele privacy creëren op de plaatsen waar je die nodig hebt.

Bijkomend voordeel is dat de Bekafor Classic draadpanelen ook voldoende stevig zijn om rechtstreekse begroeiing toe te laten, bijv. van klimop of andere klimplanten.

Het juiste draaipoortje maak het helemaal af

Je Bekafor Classic afsluiting is pas helemaal af met de enkele of dubbele Bekafor Classic draaipoorten, die eveneens gevuld kunnen worden met houten Bekafor Collfort lamellen.

De draaipoorten zijn zowel in enkele als dubbele uitvoering beschikbaar in dezelfde hoogtes van de panelen.

Meer info gewenst? Contacteer onze consumentenlijn op 056/73 47 47 of via info.benelux@betafence.com of www.betafence.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-14144/betafence/partnerberichten/zelf-je-tuinafsluiting-plaatsen-met-draadpanelen-zo-doe-je-dat/