livios logo

Hoe een extra aantrekkelijke privé leefruimte creëren?

Het afgelopen jaar heeft de overgrote meerderheid van ons zich teruggetrokken in huis. Degenen met een buitenruimte zijn de manier waarop we deze ruimte gebruiken opnieuw gaan evalueren, de mogelijkheden ervan in overweging gaan nemen en deze meer als een extra leefruimte gaan beschouwen. De tuin is niet langer alleen een plek om bloemen te planten, een gazon te cultiveren dat kan wedijveren met dat van de buren en om te zonnebaden op die zeldzame warme dagen, het is nu meer dan ooit een plek om samen te tafelen, met de kinderen te spelen, op afstand te werken, het is nu een verlengstuk van de woonoppervlakte van uw huis.

15353-NL

Zenturo Super gevulde wand

Foto Betafence

15353-NL

HoriZen + Zenturo Super gevulde wand

Foto Betafence

15353-NL

Gabion Stonewall met een breedte 30cm, gevuld met lavastenen vermindert het directe geluid met 50%

Foto Betafence

15353-NL

Bekafor Classic met Screeno Line PVC stroken

Foto Betafence

Met de ambitie om een grotere leefruimte buiten te creëren, komt de vraag naar privacy, vooral in dichtbevolkte gebieden. Sommigen zouden kunnen denken dat de luxe van privacy en rustige buitenruimte alleen kan worden bereikt op het platteland, maar wees gerust er zijn vele vormen van privacy oplossingen, hier zijn een paar suggestie van de omheining experts bij Betafence:

Het creëren van een aantrekkelijke ruimte om te socialiseren

Als uw droom is het creëren van een speciale ruimte in uw tuin, te ontspannen, tijd doorbrengen met vrienden en familie, en u wilt volledige privacy, kies dan HoriZen panelen gemaakt van composiet, aluminium, veiligheidsglas of laminaat. Deze kunnen worden gecombineerd in eindeloze formaties om aan uw stijl te voldoen. Als u een privéruimte creëert op uw terras of een rustig toevluchtsoord in een hoek van uw tuin, kunt u door het toevoegen van persoonlijke accenten, zoals decoratieve panelen, de binneninrichting van uw huis uitbreiden naar de buitenkant. Als u van plan bent een ruimte te creëren om buiten te eten, kunt u ook LED-verlichting toevoegen, en de hele avond buiten doorbrengen.

Hardscaping in plaats van landscaping

Indien u een letterlijk stevig privacyniveau wenst, dan kan een bakstenen muur of betonnen platen gemakkelijk vervangen worden door een Gabion Stonewall of een Zenturo gevulde wand.  Ze zijn eenvoudig te installeren en, afhankelijk van de vulling die u kiest, creëren ze een sterke aantrekkelijke esthetiek. U kunt kiezen uit een reeks van vulmaterialen, keien, stenen, hout of glas, en als u werkt met een strikt budget kunt u uw gekozen vulling naar buiten toe gebruiken, en dan een minder dure optie om de resterende ruimte weer op te vullen. Door de verlichtingsopties kan dit creatieve privacyscherm eruitzien als een architectonisch element in uw tuin of balkon.  

Creëer privacy met uw bestaande tuinafscheiding

Als u al een paneelomheining rond uw tuin hebt en u wilt een privéruimte creëren zonder de hele structuur te vervangen, dan zijn er creatieve en eenvoudig te installeren opties die compatibel zijn met uw huidige omheining. Weef gewoon speciaal ontworpen Screeno Line PVC-strips door de mazen van uw bestaande Bekafor of Nylofor 3D paneelomheining om die afrastering in een privéscherm te veranderen.

Afsluitingen zijn een aantrekkelijke en eenvoudige manier om privé ruimtes te creëren, ze zijn multifunctioneel, en met het uitgebreide assortiment, biedt Betafence een ruime keuze waardoor u de juiste oplossing vindt om uw ruimte veelzijdiger te maken, en een geheel nieuwe leefruimte aan uw huis toe te voegen.

Als u meer advies wilt over welke afrasteringsproducten het beste zijn voor uw tuin, Betafence is de toonaangevende expert in perimeter afrasteringen, met innovatieve producten en oplossingen op maat van uw behoefte. U ontdekt het uitgebreide assortiment op www.betafence.be en in onze brochure : 12 ideeën voor meer privacy in je tuin.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-15353/betafence/partnerberichten/hoe-een-extra-aantrekkelijke-prive-leefruimte-creeren/