livios logo

Wanneer je een omheining kiest, moet je je dan focussen op veiligheid, privacy of esthetiek?

Voor het creëren van een aantrekkelijke tuin is meer nodig dan rechte borders, mooie bloemen, snoeivormen en decoratieve elementen; er is ook een aantrekkelijke omheining nodig. Een omheining die de grenzen van uw eigendom aangeeft, een duidelijk signaal naar buiten geeft en natuurlijk ook het belangrijkste doel dient: het creëren van een veilige grens die uw huis en thuis beschermt. Betekent dit dat u moet kiezen tussen veiligheid of esthetiek? Decoratie opofferen voor privacy? De Betafence afrasteringsdeskundigen zijn er om u te verzekeren dat het antwoord hierop een volmondig neen is. Met de juiste oplossing kunt u het allemaal hebben.

15438-NL

Zenturo Super gevulde wand

Foto Betafence

15438-NL

Bekafor Classic paneelomheining met Screeno Line PVC stroken

Foto Betafence

15438-NL

HoriZen privacy omheining

Foto Betafence

15438-NL

Plasitor tuingaas op rol

Foto Betafence

15438-NL

Pantanet tuingaas op rol

Foto Betafence

Een omheining voor een moderne woning

Bij het zoeken naar een oplossing voor een moderne woning, bent u waarschijnlijk op zoek naar een omheining die veiligheid biedt en een prachtig architecturaal aspect;  kijk dan niet verder dan gevulde Zenturo wanden. Met een uniek ontwerp, gevulde wanden bestaan uit twee panelen gemonteerd tegen specifieke palen met Zenturo klemmen, gevuld met slijtvaste en statement-making materialen, zoals glas, stenen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en creëren, afhankelijk van de vulling die u kiest, een sterke en aantrekkelijke esthetiek. Coördineer uw opvulmateriaal met uw bestrating of de reeds aanwezige steenslag op uw terrein, of gebruik ruwe materialen zoals boomschors of kokosschelpen voor een unieke look en textuur. Als u met een strikt budget werkt, kunt u de door u gekozen opvulling naar buiten toe gebruiken, en vervolgens een minder dure optie om de resterende ruimte op te vullen. Verlichtingsopties kunnen deze creatieve muur eruit laten zien als een architecturale bijzonderheid en het biedt een sterk en aantrekkelijk privacyscherm naar buiten toe. Zenturo gevulde wanden bieden creativiteit om uw perimeter vorm te geven en bieden een zeer duurzame oplossing die standvastige veiligheid biedt.

Een afrastering in een traditionele omgeving

Indien uw huis uw blikvanger is, en u een discrete perimeter wilt creëren die in uw tuin zal opgaan, en toch permanente veiligheid zal bieden, dan zorgt een Plasitor of Pantanet gegalvaniseerde en met pvc gecoate draad voor een kwalitatief hoogstaande en duurzame omheiningsoplossing. Als u duidelijk de grenzen tussen uw huis en uw buren wilt afbakenen en volledige privacy op prijs stelt, terwijl u toch de aantrekkingskracht van uw huis wilt behouden, kies dan voor HoriZen composietpanelen, die in talloze configuraties kunnen worden geïnstalleerd om de stijl van uw huis te accentueren.

Een omheining voor een gezinswoning

Schommels, trampolines, glijbanen, en nog veel meer domineren een familietuin, en, begrijpelijk, uw prioriteit wordt het beveiligen van uw eigendomsgrens, zodat uw kinderen veilig kunnen spelen, maar dat betekent niet dat je esthetiek hoeft op te offeren boven functionaliteit. Wij begrijpen ook dat tijd een prioriteit is wanneer u een gezin heft. U wilt geen weekenden met uw kinderen missen door dagen te besteden aan het installeren van een omheining. Er zijn oplossingen beschikbaar die creatief, aantrekkelijk, veilig en eenvoudig te installeren zijn.  Misschien heb je al een Bekafor of een Nylofor 3D paneelomheining en u wilt deze bijwerken, weef gewoon speciaal ontworpen Screeno Line PVC stroken door het paneel en dit zal de omheining volledig veranderen, waardoor er meer privacy, meer veiligheid is en geen ongemak om alles te vervangen.

Bij het kiezen van een omheining voor uw huis, hoeft u niet te kiezen tussen de veiligheid en beveiliging van uw familie en bezittingen, een privacy of esthetisch aangename perimeter. Met meer dan 140 jaar ervaring, zullen onze omheiningsexperts u helpen een product te kiezen dat u dit allemaal geeft.

Indien u meer advies wenst over welke omheiningsproducten het beste zijn voor uw tuin, Betafence is de toonaangevende expert in perimetrische omheiningen, met innovatieve producten en oplossingen op maat van uw behoeften.

Meer info vindt u op : https://www.betafence.be/nl

 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-15438/betafence/partnerberichten/wanneer-je-een-omheining-kiest-moet-je-je-dan-focussen-op-veiligheid-privacy-of-esthetiek/