livios logo

Op zoek naar functionele, esthetische en milieubewuste tuindecoratie?

Wie de geschiedenis van tuindecoratie heeft gelezen, komt grote, statige tuinen tegen die kastelen, paleizen, herenhuizen of landhuizen omringen. Over de kleine tuinen van gewone mensen is er nauwelijks iets te vinden. Het is echter ook daar dat de huidige trend van tuindecoratie zich volledig heeft ontwikkeld. Naast omheiningen heeft Betafence ook een aantal mooie tuindecoratie producten in haar assortiment.

15440-NL

Betafence Schanskorven

Foto Betafence

15440-NL

Zenturo panelen met pixels geïntegreerd in de natuurlijke omgeving

Foto Betafence

15440-NL

Zenturo panelen voor klimplanten

Foto Betafence

15440-NL

Betafence tuinwaspaal

Foto Betafence

15440-NL

Zenturo paneel voor klimplanten

Foto Betafence

Tuindecoratie geïntegreerd in de tuin

De goed aangelegde tuin oogt niet "ontworpen", maar heel natuurlijk. Dit is misschien wel de basistrend van de huidige tuindecoratie. Dit is ook een goede zaak. De tuin is immers een levend organisme dat meegroeit met de seizoenen. Tuindecoratie moet ook deze seizoenscycli doorlopen om te voldoen aan de algemene kenmerken van de tuin. Daarom moet tuindecoratie praktisch zijn, niet opvallend  Het Zenturo klimplantenpaneel is daar een goed voorbeeld van. De afwisselende draden zorgen ervoor dat het er aangenaam en natuurlijk uitziet, terwijl het de nodige ondersteuning biedt voor klimplanten.

Ontdek nog meer ideeën : https://www.youtube.com/watch?v=PER6HND107s&t=88s

Duurzame tuindecoratie

Investeren in kwaliteit en duurzaamheid voor uw tuindecoratie is ook een zeer milieuvriendelijke optie. Kies voor stevige, onderhoudsarme en roestbestendige producten, dankzij de uitstekende coatings. Op deze manier kunt u de ophoping van afval verminderen zonder dat u milieubelastende onderhoudsproducten hoeft aan te schaffen. Alle Betafence producten voldoen aan deze belangrijke criteria. Daarnaast is ook de tuinwaspaal handig om ergens in de tuin te integreren, want weet je, op die manier gebruik je de natuur als energiebron.  Je was drogen is op die manier eenvoudig, voordelig en een volkomen natuurlik droogproces.

Tuindecoratie in lijn met de huidige en toekomstige trends

Eenvoud, natuurlijk geïntegreerd en duurzaam. Dit zijn de 3 belangrijkste trends in moderne tuindecoratie en deze trend zal in de toekomst alleen maar sterker worden. Zo voldoen Betafence schanskorven gevuld met natuurlijke materialen (zoals steen, hout, bamboe of bladeren) aan deze 3 criteria. Het zijn nuttige elementen voor tuindecoratie, vervelen nooit en blijven altijd in de mode. Super eenvoudige functie, super natuurlijk en super duurzaam.

Ontdek al onze tuindecoratie artikels en onze omheiningen op : https://www.betafence.be/nl


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10057-15440/betafence/partnerberichten/op-zoek-naar-functionele-esthetische-en-milieubewuste-tuindecoratie/