livios logo

Uw kamer afwerken met Simfofit® akoestische isolatiepanelen: de ideale zomerklus

Uw comfort vormt voor Recticel Insulation de drijfveer om elke dag te blijven zoeken naar innovatieve toepassingen voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. Recticel Insulation biedt nu ook akoestische isolatieoplossingen aan.

10377-N

Simfofit: Een vlotte installatie met weinig middelen.

Foto Recticel Insulation

10377-N

Houdt u van rust & stilte? Dan is Simfofit dé oplossing.

Foto Recticel Insulation

Geluidsreductie van -60%

Houdt u van rust en stilte? Of wilt u een kamer inrichten zonder de buren te storen? Dan is Simfofit® dé oplossing om zelf uw akoestisch comfort te optimaliseren. Dankzij de lichte en flexibele panelen in combinatie met de speciaal ontwikkelde lijm voor akoestische panelen, isoleert u uw binnenmuren in geen tijd. U geniet van een geluidsreductie van -60% ofwel Δ Rw = - 12 dB, en werkt eenvoudig af met gipskartonplaten zonder veel extra hulpmiddelen.

Vlotte plaatsing

De panelen zijn licht, flexibel en gemakkelijk te versnijden. U bevestigt ze met de bijbehorende lijm in een handomdraai op uw binnenmuren. Ten slotte werkt u af door met dezelfde lijm gipskartonplaten op de panelen te bevestigen. Een vlotte installatie met weinig middelen: daarvoor staat Simfofit® akoestische isolatie garant.

  • Dikte: 4 cm
  • Standaard afmetingen: 120 x 60 cm (6 panelen per pak) of 250 x 60 cm (per paneel)
  • Akoestische prestatie: Δ Rw = -12 dB (geluidsreductie van 60%)

Meer info

Surf naar simfofit.be voor een verkooppunt in uw buurt. Op onze website vindt u ook de folder over Simfofit®, de montage-instructies en een handige rekenmodule.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-10377/recticel-insulation/partnerberichten/uw-kamer-afwerken-met-simfofit-reg-akoestische-isolatiepanelen-de-ideale-zomerklus/