livios logo

Uw dak isoleren? Maak nu kennis met L-Ments: zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen

Een doorlopende isolatieschil, een uitstekende lambda-waarde én een snelle installatie voor je dakisolatie? Ontdek de L-Ments dakelementen van Recticel.

10457-N

L-Ments isolerende dakelementen van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

10457-N

L-Ments isolerende dakelementen van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

L-Ments dakelementen is de nieuwste generatie zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze elementen kunnen bedekt worden met verschillende materialen (pannen, leien, zink, enz.) en bieden een antwoord op verschillende uitdagingen bij nieuwbouw of renovatie.

Vijf componenten in één dakelement

Onderdakfolie, houten tengellatten, meerlaagse kraft-alubekleding, PIR-isolatie en geïntegreerde houten verstijvers: L-Ments zelfdragende isolatiepanelen combineren vijf componenten in één dakelement. U kan rekenen op een uitstekende lambda-waarde (λD) van 0,023 W/mK en een doorlopende isolatieschild. Dankzij de geïntegreerde houten verstijvers wordt die isolatieschil nergens onderbroken. Geen koudebruggen, en dus een maximale energiewinst!

Snelle installatie

Dankzij het lichte, eenvoudige paneel verloopt de installatie verrassend snel. Doordat de panelen niet voorzien zijn van een binnenafwerking, zijn ze niet gevoelig aan beschadigingen tijdens het plaatsen. Bovendien kan er zo nadien een leidingenspouw gemaakt worden en heeft u een maximale keuzevrijheid.

Een Recticel isolatieoplossing voor elke uitdaging

Naast L-Ments, biedt Recticel Insulation nog heel wat andere oplossingen aan om uw dak te isoleren. Op deisolatiegids.be ontdekt u snel de beste oplossing die past voor uw situatie.

Of laat u inspireren en vraag een exemplaar van onze infokrant bij u thuis:
informatiekrant Recticel Insulation


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-10457/recticel-insulation/partnerberichten/uw-dak-isoleren-maak-nu-kennis-met-l-ments-zelfdragende-thermisch-isolerende-dakelementen/