livios logo

U wil meer info over de geschikte isolatieoplossing voor uw project?

Vraag de informatiekrant aan van Recticel Insulation en ontvang ze gratis bij u thuis.

10620-N

Fitforall isolatie

Foto Recticel Insulation

10620-N

Simfofit akoestische isolatie

Foto Recticel Insulation

10620-N

mijnBENOvatie.be

Foto Recticel Insulation

Recticel Insulation biedt heel wat isolatieoplossingen aan voor zowel nieuwbouw als renovatie en dit voor uw volledige woning. Vloeren, muren en daken kunt u niet optimaal met één en dezelfde plaat isoleren. Of u nu een erkende aannemer of vakman in de arm neemt of zelf aan de slag gaat, voor elke uitdaging bieden we een oplossing. Hoe garanderen we hierbij comfort en energiezuinigheid? Door isolatieplaten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Ontdek al onze isolatieoplossingen en vraag meteen uw informatiekrant aan.

Simfofit® akoestische isolatie

Wist u dat Recticel Insulation nu ook akoestische isolatieoplossingen aanbiedt?
Houdt u van rust en stilte? Of wilt u een muziekkamer inrichten zonder de buren te storen? Dan is Simfofit® dé oplossing om zelf uw akoestisch comfort te optimaliseren. Dankzij de lichte en flexibele panelen in combinatie met de speciaal ontwikkelde lijm voor akoestische panelen, isoleert u uw binnenmuren in geen tijd. U geniet van een geluidsreductie van -60%, en werkt eenvoudig af met gipskartonplaten zonder veel extra hulpmiddelen.

Surf naar onze website en bereken hoeveel pakken isolatie u nodig heeft. Op onze site vindt u ook een verkooppunt in uw buurt.

BENOveer met Recticel Insulation

BENOveren is beter renoveren. In een logische volgorde en met ambitieuze vermindering van energieverbruik.Hoe sneller u uw eigen woning BENOveert, hoe sneller u daarvan de vruchten plukt: meer wooncomfort met een lagere CO2-uitstoot en energiefactuur. Bovendien verhoogt u hierdoor de waarde van uw woning. Uw ideale BENOvatietraject uitstippelen? Surf naar www.mijnBENOvatie.be en we helpen u graag op de goede weg!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-10620/recticel-insulation/partnerberichten/u-wil-meer-info-over-de-geschikte-isolatieoplossing-voor-uw-project/