livios logo

Hoe isoleer ik mijn ruimtes langs binnen en werk ik ze meteen af?

Isoleer nu uw ruimtes eenvoudig langs binnen en werk ze onmiddellijk af. Denk hierbij aan het isoleren van uw zolder, waarbij u uw dak aan de binnenzijde isoleert. De oplossing bij uitstek zijn de Eurothane G isolatieplaten.

10777-N

Eurothane G binnenisolatie

Foto Recticel Insulation

10777-N

Eurothane G binnenisolatie

Foto Recticel Insulation

Uitstekende isolatiewaarde

Deze all-in-one oplossing isoleert uitstekend dankzij het PIR-schuim met lambda 0,022 W/mK. De platen hebben aan één zijde een gipskartonplaat die u vlot kunt afwerken en schilderen of behangen. Tussen het gipskarton en de isolatie is er een dampremmende laag. Eurothane G binnenisolatie is beschikbaar in 3 formaten en heeft een uiterst goede isolatiewaarde. Zo isoleert u altijd uitstekend met een beperkte dikte. De gipsplaten werkt u naadloos af dankzij de afgeschuinde kanten.

Handige formaten

Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kunt u vlotjes kamerhoog isoleren.
De kleine platen (120 cm hoog en 60 cm breed) zijn erg praktisch om zolders en andere ruimtes te isoleren. Deze versie is ook erg licht: u draagt en plaatst ze gemakkelijk alleen. En het compacte formaat zorgt ervoor dat u ze vlot door bijvoorbeeld een zolderopening krijgt. Deze kleine platen zijn afgewerkt met een waterwerende gipskartonplaat. Als u dus ruimtes waar meer vocht aanwezig is wil isoleren langs binnen, zoals bijvoorbeeld een badkamer of een keuken, kiest u best voor deze variant.

Met Eurothane G platen van 100 + 12,5 mm (gipskarton) voldoet u al aan de eis voor zolderisolatie (RD = 4,50 m²K/W).

Als u uw muren met Eurothane G isoleert aan de binnenzijde, en deze werken laat uitvoeren door een gecertificeerd aannemer of onder begeleiding van een architect, kunt u ook een premie ontvangen. Met Eurothane G platen van 50 + 12,5 mm (gipskarton) voldoet u al aan de eis voor binnenisolatie (RD = 2,00 m²K/W).

Lees ook onze Inside Information informatiekrant.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-10777/recticel-insulation/partnerberichten/hoe-isoleer-ik-mijn-ruimtes-langs-binnen-en-werk-ik-ze-meteen-af/