livios logo

Hoe kan ik wanden en plafonds uitstekend isoleren en meteen mooi afwerken?

Recticel Insulation stelt Eurothane G voor, 3-in-1 isolatiepanelen met gipskarton, klaar voor afwerking. Hiermee heb je een totaaloplossing voor binnenisolatie. Met Eurothane G kan je zowel muren, zolders als plafonds isoleren én ze zijn snel behang- of schilderklaar. Door Recticel Insulation te kiezen als partner voor jouw projecten, kies je voor ervaring, expertise en vertrouwen. En dat is goed voor jou én je klant.

11527-N

Eurothane G binnenisolatie

Foto Recticel Insulation

11527-N

Eurothane G binnenisolatie

Foto Recticel Insulation

11527-N

Eurothane G binnenisolatie

Foto Recticel Insulation

Win tijd en ruimte bij zolder, muur of plafond

De Eurothane G isolatieplaat heeft een kern in goed isolerend hard PIR-schuim, aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Twee in één dus. Tussen het gipskarton en de isolatie zit bovendien al een dampremmende laag. Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kan je snel kamerhoog isoleren.

De kleine plaat (120 cm hoog en 60 cm breed) is heel handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijg je die makkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine plaat is ook licht en dus makkelijk door één persoon te dragen en te plaatsen. Bovendien is deze gipskartonplaat waterwerend.

3-in-1: isolatiepaneel, dampremmende laag én gipskarton in één

Eurothane G combineert PIR-isolatie met een dampremmende laag én gipskarton in 1 super handig paneel. Dit biedt enkel voordelen: de muren, zolders en plafonds zijn sneller behang- en schilderklaar en je wint aan binnenruimte. De plaatsing van de platen is bovendien makkelijk en efficiënt waardoor jouw project in een mum van tijd volledig afgewerkt raakt.

  • Ultradunne PIR-isolatie met een hoge thermische prestatie (λd = 0,022 W/mK)
  • Verbeterd brandgedrag: Euroclass B-s1, d0 in gebruik (NBN EN 13501-1)
  • Vlotte installatie met PU-schuim, kleefgips of via mechanische bevestiging
  • Beschikbaar in verschillende afmetingen: 120 cm x 60 cm (waterwerend en met 4 afgeschuinde zijden), 260 cm x 60 cm, 260 cm x 120 cm

Wist je dat je bij renovatie een premie voor binnenisolatie van € 15/m² kan ontvangen? Met Eurothane G van amper 5 cm dik voldoe je al aan een Rd-waarde van minimum 2 m²K/W. Informeer je verder bij Recticel Insulation.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-11527/recticel-insulation/partnerberichten/hoe-kan-ik-wanden-en-plafonds-uitstekend-isoleren-en-meteen-mooi-afwerken/