livios logo

Hoe isoleer je gemakkelijk en snel je binnenmuren akoestisch?

Je comfort vormt voor Recticel Insulation de drijfveer om elke dag te blijven zoeken naar innovatieve toepassingen voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. Recticel Insulation biedt nu ook akoestische isolatieoplossingen aan.

11874-N

Simfofit akoestische isolatiepanelen en Fitforall thermische isolatieplaten

Foto Recticel Insulation

11874-N

Simfofit akoestische isolatiepanelen

Foto Recticel Insulation

11874-N

Simfofit akoestische isolatie: vlotte installatie met weinig middelen

Foto Recticel Insulation

Hou je van rust en stilte? Of wil je een kamer inrichten zonder de buren te storen? Dan is Simfofit® dé oplossing om zelf je akoestisch comfort te optimaliseren. Dankzij de lichte en flexibele panelen in combinatie met de speciaal ontwikkelde lijm voor akoestische panelen, isoleer je jouw binnenmuren in geen tijd. Je geniet van een geluidsreductie van -60% ofwel Δ Rw = - 12 dB, en werkt eenvoudig af met gipskartonplaten zonder veel extra hulpmiddelen.

Vlotte plaatsing

De panelen zijn licht, flexibel en gemakkelijk te versnijden. Je bevestigt ze met de bijbehorende lijm in een handomdraai op je binnenmuren. Ten slotte werk je af door met dezelfde lijm gipskartonplaten op de panelen te bevestigen. Een vlotte installatie met weinig middelen: daarvoor staat Simfofit® akoestische isolatie garant.

  • Dikte: 4 cm
  • Standaard afmetingen: 120 x 60 cm (6 panelen per pak) of 250 x 60 cm (per paneel)
  • Akoestische prestatie: Δ Rw = -12 dB (geluidsreductie van 60%)

Meer info

Surf naar www.recticelinsulation.be voor een verkooppunt in jouw buurt. Op onze website vind je ook de folder over Simfofit® , de montage-instructies en een handige rekenmodule.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-11874/recticel-insulation/partnerberichten/hoe-isoleer-je-gemakkelijk-en-snel-je-binnenmuren-akoestisch/