livios logo

Binnenmuren isoleren en meteen verder afwerken: hoe doe ik dit?

Waarom zou je eerst isoleren en achteraf nog een plaat monteren om je binnenmuren af te werken?

12322-NL

Eurothane G binnenisolatie van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

12322-NL

Eurothane G binnenisolatie van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

Eurothane G isolatie van Recticel Insulation is namelijk isolatie én afwerking in één! Deze isolatieplaat heeft een kern in hard PIR-schuim en is aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Zo isoleer je alle wanden of plafonds langs de binnenzijde en zijn ze snel behang- of schilderklaar. Een bijkomende dampremmende laag? Niet nodig, want tussen het gipskarton en de isolatie is dit al voorzien.

Eurothane G isolatie is beschikbaar in 3 formaten. Met een beperkte dikte kan je al uitstekend isoleren dankzij de uiterst goede warmtegeleidingscoëfficiënt (λD = 0,022 W/mK). Dankzij de afgeschuinde kanten kunnen de gipsplaten naadloos worden afgewerkt.

Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kan je snel kamerhoog isoleren. De kleine platen (120 cm hoog en 60 cm breed) zijn erg handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijg je die makkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine platen zijn ook erg licht, en dus makkelijk door één persoon te dragen en te plaatsen. Het gipskarton is bovendien waterwerend, waardoor je ook perfect kan isoleren in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken.

Surf naar www.recticelinsulation.be voor meer info of ga langs bij een verkooppunt in jouw buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12322/recticel-insulation/partnerberichten/binnenmuren-isoleren-en-meteen-verder-afwerken-hoe-doe-ik-dit/