livios logo

Hoe isoleer ik mijn wanden en plafonds en werk ik ze meteen verder af?

Waarom zou je eerst isoleren en achteraf nog een plaat monteren om je binnenmuur of plafond af te werken?

12332-N

Eurothane G binnenisolatie van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

12332-N

Eurothane G binnenisolatie van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

Eurothane G isolatie van Recticel Insulation doet namelijk beide. Deze isolatieplaat heeft een kern in hard PIR-schuim en is aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Zo isoleer je alle wanden of plafonds langs de binnenzijde en zijn ze snel behang- of schilderklaar. Een bijkomende dampremmende laag? Niet nodig, want tussen het gipskarton en de isolatie is dit al voorzien. Handig toch?

Eurothane G  isolatie is beschikbaar in 3 formaten. Met een beperkte dikte kan je al uitstekend isoleren dankzij de uiterst goede warmtegeleidingscoëfficiënt (λD = 0,022 W/mK). Dankzij de afgeschuinde kanten kunnen de gipsplaten naadloos worden afgewerkt.

Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kan je snel kamerhoog isoleren.

De kleine plaat (120 cm hoog en 60 cm breed) is erg handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijg je die makkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine plaat is ook erg licht, en dus makkelijk door één persoon te dragen en te plaatsen. Het gipskarton is bovendien waterwerend, waardoor je ook perfect kunt isoleren in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12332/recticel-insulation/partnerberichten/hoe-isoleer-ik-mijn-wanden-en-plafonds-en-werk-ik-ze-meteen-verder-af/