livios logo

Met het nieuwe Comfofix 'pop-in' concept isoleer je je hellend dak snel zonder boren of nieten

Maak nu kennis met Comfofix, de snelste isolatie op de markt

12615-N

Comfofix 'pop-in' isolatie voor hellende daken

Foto Recticel Insulation

12615-N

Comfofix - Pop in, en klaar!

Foto Recticel Insulation

Deze baanbrekende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector. De Comfofix platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard. Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts één dunne laag isolatiemateriaal nodig. De isolatie past zo tussen de dakspanten, waardoor je plaats bespaart onder het dak. Het unieke 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of te nieten en zonder schroeven of andere bevestigingsmaterialen. Het materiaal is schoon en veilig, dus zijn handschoenen en andere beschermende kleding niet nodig.

Omdat de oplossing in één laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief.

Die energiebesparing is overigens niet de enige manier waarop we de klimaatverandering tegengaan: de flexibele plaat is gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor de afvalberg verkleint en dit product een milieuvriendelijke keuze is.

Voor meer info, surf naar onze website.

Stuur ons een e-mail als je graag de infobrochure thuis wenst te ontvangen met de post.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12615/recticel-insulation/partnerberichten/met-het-nieuwe-comfofix-pop-in-concept-isoleer-je-je-hellend-dak-snel-zonder-boren-of-nieten/