livios logo

Binnenmuren isoleren, wat nu?

Je wil je binnenwanden (na-) isoleren? Met Eurothane G van Recticel Insulation kan je dit snel en efficiënt. Deze isolatieplaten hebben een gipskartonplaat aan de binnenzijde die schilder- of behang klaar is. Een dampscherm plaatsen is niet nodig: er is al een dampremmende laag aanwezig tussen de isolatieplaat en het gipskarton.

12888-NL

Binnenmuren isoleren met Eurothane® G

Foto Recticel Insulation

12888-NL

Gemakkelijk isoleren met Eurothane® G

Foto Recticel Insulation

12888-NL

Binnenwanden akoestisch isoleren met Silentwall

Foto Recticel Insulation

Met de nieuwste binnenisolatie Eurothane G Xentro kies je voor een nog betere isolatiewaarde (lambda 0,019 W/mK). Op deze manier kan je dunner isoleren zodat je minder binnenruimte verliest.

Vraag je isolatiepremie aan

Naast de daling op de energiefactuur is er nog een financieel voordeel: de premies. Ook voor binnenmuurisolatie is een premie te verkrijgen, als je de werken laat uitvoeren door een aannemer. Hieronder een beknopt overzicht.

  • Vlaanderen: voor een RD -waarde van minstens 2 m²K/W is er een premie van €15/m²
  • Brussel: voor een RD -waarde van minstens 2 m²K/W is er een premie van €20/m² (basiscategorie), €25/m² (gemiddelde inkomens) of €30/m² (lage inkomens) met een maximum van 50% van de factuur
  • Wallonië: voor een RD -waarde van minstens 2 m²K/W is er een premie van €12/m² met een maximum van 150 m²

Eerder op zoek naar akoestische isolatie?

Comfortabel wonen heeft niet enkel te maken met een aangename binnentemperatuur. Ook geluidsisolatie speelt hier een belangrijke rol. In deze hectische wereld zijn rust en stilte een kostbaar goed geworden. Daarom is het belangrijk de juiste akoestische isolatieoplossing te kiezen.

Silentwall isolatiepanelen van Recticel Insulation maken het mogelijk om binnenwanden akoestisch te isoleren. Silentwall isolatie vermindert de geluidsoverdracht tot 60 procent. De installatie is ook zeer makkelijk: de isolatie wordt vastgelijmd aan de bestaande muur, daarna plaats je een gipskarton en de muur is schilder- of behangklaar.

Meer informatie? Vraag nu je informatiekrant aan. Stuur een mail naar recticelinsulation@recticel.com of neem een kijkje op de website.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12888/recticel-insulation/partnerberichten/binnenmuren-isoleren-wat-nu/